NAJGORI ISHOD POTRAGE

Sestra nestalog Riječanina Petra Vizintina potvrdila: U kanjonu Rječine pronađeno, nažalost, tijelo njezina brata

Foto: HGSS

“Ja ću sa svoje strane sigurno znati nastaviti čuvati Perinu istinu kako god znam. Za dobro svih nas. Pogotovo u Rijeci. Dok sam živa.”, napisala je Ana Marija Vizintin

Policijski službenici danas su pretražujući kanjon Rječine pronašli tijelo muškarca. Sestra nestalog Riječanina Petra Vizintina, Ana Marija, potvrdila je kako je riječ o tijelu njezina brata.

Iz PU primorsko-goranske potvrdili su kako je tijelo mrtvog muškarca pronađeno oko 11.30 sati, otprlike dva sata nakon što je u nedjelju ujutro započela opsežna potraga u kojoj su sudjelovali policijski službenici i pripadnici HGSS-a.

Sada predstoji utvrditi uzrok smrti Riječanina kojem se svaki trag izgubio 1. siječnja. Nastavlja se policijska istraga što uključuje i analizu rezultata autopsije kako bi se došlo do odgovora na pitanje – kako je stradao nesretni Petar Vizintin.

Na društvenim mrežama Ana Marija Vizintin se od brata oprostila dirljivom ali i znakovitom objavom koju prenosimo u cijelosti:

“Prve namine riječi danas bile su: O Pero moj, neshvaćeni…❤

NESHVAĆENI.
Bio je neshvaćen, ali prevoljen. Ako ne voljen, onda “nanjušen” kao dobar, dječački naivan i željan toplih, obiteljskih relacija, čovjek s dušom…

Vidjela sam to i jutros na ljudima koji su došli.
Kao i tata mu.

Svatko, ali svatko u lancu njegovog čupanja od ekipe koju NIJE SMIO ODBITI, svatko tko mu je okrenuo leđa, klevetao ga, pljuvao po njegovom senzibilitetu ili svjesno puštao da propada, svatko tko ga je “dekovao”, tjerao na stvari koje nije želio… svatko će osjetiti žalac.

A ja ću sa svoje strane sigurno znati nastaviti čuvati Perinu istinu kako god znam. Za dobro svih nas. Pogotovo u Rijeci.
Dok sam živa.

Sv. Benedikta je volio jako.
Neka ga zagovara, a dragi Bog čuva kao i sve vas dobre, empatične, Bogu i ljudima dobre volje drage ljude…
Hvala vam što ste tu…bili, jeste, bit ćete.

Hvala Peri na svemu…Bože moj na svemu.
Nije zaslužio ovakav epilog.

Počivaj u miru Božjem sada, jedini moj…

Ova sućut ne ide samo mene i mamu, nego sve vas koji ZNATE istinu o Peri, pogotovo djeci koja su ga obožavala, svi vi koji ste hrabro stali iza te istine i Pere koji je ostavljao tragove….

Primite i vi moju iskrenu sućut…”, napisala je Ana Marija Vizintin.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari