Shrvana majka riječke pročelnice: ‘Ni za moju Veru više nema života. Vjerujte mi, ona ni mrava ne bi zgazila’

Majka riječke pročelnice Vere Begić Belčić tvrdi da njezina kći prolazi kroz teški period u životu

“Strašno sam potresena. Užasno mi je teško i ne pronalazim riječi da opišem očaj. Jezivu vijest nisam doznala od policije nego mi ju je rekla Verina prijateljica. Neopisivo mi je žao poginulog i njegove obitelji, čiji je život bespovratno uništen. Ni za moju Veru nema više života. U sekundi se našla u situaciji koju ta druga obitelj definitivno nije zaslužila, ali nije ni moja kći jer ona, vjerujte mi, ni mrava ne bi zgazila. U proteklih godinu dana, a možda i više, zaredale su joj se nedaće. Prije par mjeseci umro joj je djed za kojeg je bila jako vezana, a život joj se dodatno sunovratio nakon bračnog kraha. Nije tu nedaćama kraj jer joj je i baka, moja majka, na samrti.

Gdje je bila tu večer?

Ne znam točno, ali znam da se išla razonoditi na neradni dan. Ne branim je, da ne mislite, ali ona sigurno nije priželjkivala to što se dogodilo”, rekla je za Jutarnji list u telefonskom razgovoru majka Vere Begić Belčić, suspendirane riječke pročelnice za sport i tehničku kulturu koja je u srijedu na Istarskom ipsilonu, vozeći alkoholzirana i u suprotnom smijeru, izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić (41) dok je njegova supruga ozlijeđena.

Ogorčena je javnim linčom koji je usmjeren na cijelu obitelj.

“Razapinje je se da je alkoholičarka, a ona to nije. Tijekom proteklih godinu dana zaredali su joj se problemi u životu pa joj je sve očito postalo preteško i izašla je u provod. Vera je oduvijek pomagala ljudima. Cijeli se život bavila sportom. Radila je mukotrpno. Trenirala i paralelno studirala, diplomirala je pravo, a poslijediplomski je stekla iz medicinskog prava. Završila je i novinarski tečaj. Zadnje muke s kojima se teško nosi na privatnom planu su bili rastava, preseljenje, dijete školarac. No, kakve veze s nesrećom ima to je li članica SDP-a?”, pita majka Vere Begić Belčić.

“Vera je svjesna što je napravila i samo šuti. Vjerujte mi, njezin život je stao. Njezinu životu je kraj, a treba misliti na sinčića koji je u ranjivoj dobi. Suosjećam s obitelji poginulog i znam da nema riječi utjehe. Preminuli vozač nije zaslužio takav kraj”, jecajući je zaključila potpuno shrvana Verina majka.
Vijesti.hr
Foto: Glas Istre/Grad Rijeka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari