U POGONU KULTURE 11. SVIBNJA

Silente stiže u Rijeku s novim singlom. Riječanima omiljeni bend nastupit će u Pogonu kulture

Dubrovački bend Silente vraća se u Rijeku i to u Pogon kulture u subotu 11. svibnja 2024.

Novi susret s riječkom publikom i vjernim fanovima događa u klubu koji je bend do sada već puno puta napunio.

Silente se u Pogon kulture vraća nakon više od dvije godine. Bend dolazi u trenu kada radi na novom albumu koji je ranije najavljen aktualnom pjesmom “Sve što treba znat o ženi”. Novi singl bend će predstaviti u veljači, a Rijeka će ga među prvima moći čuti uživo.

Na riječkom koncertu će bend provesti kroz najveće hitove i presjek karijere jednog od naših najaktivnijih bendova. Bit će to ujedno i prilika čuti Silente u intimnijem okruženju, prije nego se popnu na zagrebački stadion Šalata 29. lipnja kada će održati najveći samostalni koncert karijere na velikom open-air spektaklu.

Prodaja ulaznica za koncert u Pogonu kulture počinje u ponedjeljak, 5. veljače u 10:00 sati po cijeni od 13 eura. Ta cijena će vrijediti do 3. ožujka, a dan nakon se penje na 15 eura. Na dan koncerta za ulaznice će trebati izdvojiti 18 eura.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, na www.eventim.hr i www.entrio.hr, kao i u Dallas Music Shopu u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari