Sjećate li se Marinka? U Rijeci potrebitima dijelio drva, nagrađen besplatnim osposobljavanjem u autoškoli!

Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell

“Marinko budi pažljiv na satu, ne maltretiraj djecu i slušaj predavače. Ipak si postao đak-prvak”, napisala je riječka humanitaraka Jasna Vrhovac u najnovijem osvrtu na razvoj situacije oko dobrotovra koji je ganuo Riječane

Dubrovčanin Marinko proteklih je tjedana potrebitima poklanio metre i metre drva za ogrijev, a da se dobrota vraća dobrotom potvrdio je najnoviji razvoj situacije.

RIJEKA DOBROTE: Kako su darovana drva za ogrjev u Rijeci pokrenula lanac dobrote i pozitivnih emocija!

O tome je u svojoj objavi na Facebooku izvijestila riječka humanitarka Jasna Vhovac. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Sjećate li se Marinka?

Onog Dubrovčanina što je poklanjao drva za ogrijev? Taj čovjek, taj Marinko Vuletić dao je svoju ušteđevinu koju je namijenio za polaganje vozačkog ispita u autoškoli da bi potrebitim sugrađanima osigurao toplu zimu.
Ponukane tim dobrim djelom Goga La Nibo i ja smo se dogovorile da ćemo mu osigurati tu autoškolu pa makar i po trepavicama hodale. 🙂
Mailovi nisu urodili plodom pa sam napisala jedno veče post, a drugo jutro me dočekala poruka u inboxu od drage Suzana Draganić Đekanović: poklanja mu, zajedno sa svojim zaposlenicima, osposobljavanje u autoškoli Madcar u cijelosti, a od osoblja Medicine rada i sporta” MEDRiS Marinko je dobio besplatan liječnički pregled.
Ne postoje te riječi hvale, svima njima koje sam gore navela, kojima bismo se Goga i ja mogle zahvaliti.
To su ljudi koji se trude biti nesebični, ali se i trude da svijet iza njih ostane dobar. Hvala vam.
A ti Marinko budi pažljiv na satu, ne maltretiraj djecu i slušaj predavače. Ipak si postao đak-prvak.“, napisala je Jasna Vrhovac u svojoj objavi.

Željama za Marinkovim uspješnim savladavanjem vožnje pridružuje se i redakcija portala Riječanin u ime svih svojih čitatelja!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari