HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Školarcima iz Vukovara uz pomoć PGŽ organizirano ljetovanje na Velom Lošinju

Idi na originalni članak
Foto: Unsplash/A.O.

Na Jadran je noćas otputovala posljednja skupina od 47 vukovarskih osnovnoškolaca od 5. do 8. razreda osnovne škole koji će sljedećih sedam dana provesti u Lječilištu Veli Lošinj, zahvaljujući gostoprimstvu Primorsko-goranske županije.

Oglas

Grad Vukovar i ove godine nastavio je s organizacijom besplatnih ljetovanja za djecu s područja grada Vukovara. Na ovom hvale vrijednom projektu možemo zahvaliti dobroj višegodišnjoj suradnji s prijateljima našega grada koji svoju prijateljsku narav nesebično pokazuju iz godine u godinu. Tako će ovoga ljeta nezaboravne uspomene s naše obale sa sobom ponijeti ukupno 157 učenika, u čijoj pratnji je bilo ukupno 10 voditelja“, rekao je gradonačelnik Ivan Penava koji je vukovarske osnovnoškolce ispratio na put prema Jadranu.

U razdoblju od 3. do 10. srpnja 27 vukovarskih osnovnoškolca od 5. do 8. razreda koji su postigli zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, a pri tome su odlični učenici, krstarili su Jadranom u pratnji dva voditelja i organizaciji opatijske tvrtke Katarina-line d.o.o.

VIDEO DANA:

Općina Dugopolje za 36 djece od 2. do 4. razreda osnovne škole uz pratnju dva voditelja organizirala je ljetovanje na otoku Čiovu, dok su Primorsko-goranska županija i Lječilište Veli Lošinj ove godine organizirali sedmodnevna ljetovanja u Lječilištu Veli Lošinj u dva termina po 47 djece i tri voditelja, i to prvo od 10. do 17. srpnja, dok je drugu skupinu koja ljetuje od 17. do 24. srpnja 2021. godine noćas ispratio gradonačelnik Penava.

Exit mobile version