„ŠKOLICA ZA LJUBAV“ U Rijeci uskoro počinje ciklus zanimljivih radionica za parove

Radionice organicira udruga SOS Rijeka s ciljem pružanja prilike partnerima da aktivno rade na svojoj vezi

S obzirom na to da je u posljednje vrijeme više razvedenih parova od vjenčanih (u 2016. godini 538 razvedenih u odnosu na 443 vjenčanih), te da se u udrugu SOS Rijeka sve češće javljaju parovi koji žele aktivno raditi na svojoj vezi, u udruzi su odlučili organizirati „Školicu za ljubav“ kako bi parovima pružili priliku da istražuju sebe i svoj odnos s partnerom/partnericom te da zajedno izgrade vezu kojom će biti zadovoljni.

Romantična je veza često jedan od najvažnijih odnosa u životu, koji uvelike može utjecati na kvalitetu života pojedinaca, njihovih obitelji, ali i šire zajednice. Zato žele potaknuti ljude da razmisle o tome kako se u svakodnevnom životu međusobno cijene, kako brinu za odnos, jedno za drugo, kao i sami za sebe.

Radionice vode psihologinje i pravnica udruge SOS Rijeka, a održavat će se jednom tjedno u prostorijama udruge SOS Rijeka, u centru grada (Verdijeva 11) u terminu od 17 do 19 sati na sljedeće datume: 20.04. (četvrtak), 27.04. (četvrtak), 04.05. (četvrtak), 11.05. (četvrtak), 16.05. (utorak), 23.05. (utorak) i 30.05. (utorak).

Cijena sudjelovanja u radionicama je 300 kuna po paru za cijeli ciklus radionica (150 kn po osobi), a broj mjesta je ograničen.

Zato pozivamo sve zainteresirane da se što prije prijave na e-mail adresu: mihaela.korman@sos-rijeka.org. Prijave su otvorene do 15. travnja 2017., a sve dodatne informacije dajemo po prijavi.

„Školica za ljubav“ otvorena je za sve parove, bez obzira na dob, bračni status, duljinu „staža“ veze i zajedničkog života, rod i spol partnera, čak i broj partnera u odnosu. Što smo različitiji, to ćemo bolje učiti nove načine ugodnog i kvalitetnog suživota.

U udruzi SOS Rijeka također je dostupno besplatno i anonimno pravno i psihološko savjetovanje za žrtve svih oblika nasilja. Sve se informacije mogu dobiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org ili broj telefona: 051/211-888.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari