ŠKRLJEVO-RIJEKA-JURDANI: Hrvatske željeznice pozivaju vas na javno predstavljanje projekta „gradske željeznice“

U sklopu prezentacije zainteresiranim građanima predstavit će se moguća rješenja za izgradnju drugoga kolosijeka, obnovu i modernizaciju postojeće pruge

HŽ Infrastruktura, d.o.o. poziva sve zainteresirane na javno predstavljanje Projekta „Izrada projektne dokumentacije za izgradnju drugog kolosijeka, modernizaciju i obnovu na dionici željezničke pruge Škrljevo – Rijeka – Jurdani“ u četvrtak 30. studenoga u 10.30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16.

U sklopu prezentacije zainteresiranim građanima predstavit će se moguća rješenja za izgradnju drugoga kolosijeka, obnovu i modernizaciju postojeće pruge, a posebna pozornost bit će posvećena području primjene i ciljevima projekta koji će doprinijeti i povećanju kvalitete prometnoga sustava grada Rijeke i njegove okolice.

Projekt s 85 posto sredstava sufinancira Europska unija iz Instrumenta za povezivanje Europe (Connecting Europe Facility – CEF). (OVDJE)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari