„BUDI MI PRIJATELJ“ Belma i Mirza Džomba kumovi akcije za dječju neurologiju i psihijatriju KBC-a Rijeka

Rtl kampanja, budi mi prijatelj

Treći ovogodišnji projekt u kampanji „Budi mi prijatelj“ je kupnja neurofeedback uređaja s pripadajućom opremom za malene pacijente dječje neurologije i psihijatrije riječkog KBC-a

Radi se o metodi kojom se „uči mozak“ kako poboljšati vlastito funkcioniranje. Terapija je izuzetno uspješna za djecu koja boluju od glavobolja i raznih neurorazvojnih poremećaja, a ono što je djeci jako bitno, bezbolna je i njima zabavna. Ovo će ujedno biti i jedini takav uređaj na području koje pokriva KBC Rijeka, a koji će se koristiti bez plaćanja.

Kumovi projekta, Belma i Mirza Džomba proveli su dan s osmogodišnjim dječakom Franom koji im je objasnio kako je prvu migrenu dobio već s tri godine i kako se veseli novom uređaju jer želi djetinjstvo bez glavobolje.

Rtl kampanja, budi mi prijatelj

Svakim pozivom na broj 060 9007 (6,25 kn s PDV-om) maleni pacijenti će biti bliže svom cilju, a to je bezbolno i besplatno liječenje jer, kako bi mali Fran rekao: „Nisu sve bolesti rezervirane samo za velike.“

Sve što smo napravili, ali i više od toga, pratite na programu RTL-a 10. prosinca u našoj emisiji Budi mi prijatelj.

Projekte udruge „RTL pomaže djeci“ možete podržati doniranjem na tri načina:
• pozivom na humanitarni broj telefona 060 9007 (6,25 kn s PDV-om)
• direktnom uplatom na žiro račun udruge otvoren u Splitskoj banci HR3623300031500205808
• putem kreditne ili druge kartice na internet stranici www.rtlpomazedjeci.hr

Rtl kampanja, budi mi prijatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari