ŠKURINJE Građani ogorčeni – bez tople vode do srijede, produženi su radovi na termotehničkim postrojenjima

Foto: Ilustracija

Korisnici potrošne tople vode na području naselja Škurinje morat će se strpjeti bez tople vode do srijede 1. kolovoza

Iz gradskog trgovačkog društva Energo danas su odaslali priopćenje kako se produžuje rok dovršetka radova na termotehničkim postrojenjima na području naselja Škurinje s utorka poslijepodne na srijedu.

„Obavještavamo korisnike potrošne tople vode na području naselja Škurinje da se planirani završetak radova – zbog tehničkih problema kod izvođača radova – odgađa za 1. kolovoz, nakon čega će se nastaviti neometana isporuka potrošne tople vode.“, stoji u kratkom priopćenju na njihovim mrežnim stranicama uz kratku zahvalu građanima „na razumijevanju“.

No građani baš i nemaju više puno razumijevanja za TD Energo, sudeći prema brojnim reakcijama na Facebook profilu portala Riječanin ali i u drugim grupama na društvenim mrežama, sve zbog učestalih produženja radova koji se „u režiji“ Energa vode na području Rastočina, Škurinja i drugdje.

Pogotovo što i u ovom priopćenju ne stoji kada će se radovi točno završiti – tijekom jutra, poslijepodne ili kasno navečer.

Neki građani su u svojim reagiranjima i vrlo oštri, nazivajući ovakvo stanje stvari klasičnim „ponašanjem monopolista koji od političkih elita ima osiguran posao i egzistenciju a zapravo ne odgovara nikome – a ponajmanje građanima“.

Za nadati se da će korisnici tople vode na području Škurinja toplu vodu dobiti čim prije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari