IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: Ako vam odgovara rad od kuće – dobit ćete laptop, slušalice, ‘kompetitivnu plaću’ i ‘atraktivne bonuse’!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Recepcionar (m/ž), Radnik na održavanju okoliša (m/ž), Animator (m/ž), Kućni majstor (m/ž), Slastičar (m/ž) i još 9 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Kamp konobe zapošljava na pozicijama Kućni majstor (m/ž), Vrtlar (m/ž), Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Barmen (m/ž) i Konobar (m/ž). Ovaj nudistički kamp djelatnicima nudi smještaj i 3 obroka na teret poslodavca. Rok za prijavu je 22.06.2023., a mjesto rada je Krk. Prijavite se putem linka.

Thermo Stone d.o.o. zapošljava Voditelja prodajnog područja (m/ž). Mjesto rada uključuje Istru i izvozna tržišta. Poslodavac nudi službeni automobil za službene i privatne svrhe te paket beneficija i godišnji bonus. Možete se prijaviti do 02.07.2023. putem brze prijave.

Auro Domus Money shop d.o.o. traži Djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Svakodnevni posao uključuje otkup i prodaju stranih valuta, rad na računalu i rad s gotovim novcem. Poslodavac nudi edukaciju, smještaj za djelatnike iz udaljenih dijelova Hrvatske i mogućnost stalnog zaposlenja. Kandidati se mogu prijaviti do 10.06.2023. putem brze prijave.

CCPORTER Sp. z o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Specialist with French (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće, a prijave traju do 30.07.2023. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i atraktivne bonuse, fleksibilno radno vrijeme i opremu potrebnu za rad (laptop i slušalice). Prijaviti se možete putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na pozicijama: Kućni majstor (m/ž), Vrtlar (m/ž), Barmen (m/ž), Konobar (m/ž), Perač posuđa (m/ž) i još drugih pozicija. Mjesto rada je Punat, a prijave se zaprimaju do 22.06.2023. Od kandidata se traži proaktivnost u rješavanju problema te konstantno ulaganje i razvijanje u području rada. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž). U opisu posla nalazi se vođenje tima zaposlenika te planiranje, organiziranje i delegiranje zaduženja. Poslodavac nudi bonuse za ostvarene rezultate i mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 20.06.2023. putem linka.

Hervis d.o.o. zapošljava na pozicijama Sezonski prodavač – nepuno radno vrijeme (m/ž) i Sezonski prodavač (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 18.06.2023.. Poslodavac nudi mjesečnu naknadu za prijevoz do 100€, mogućnost prilagodbe radnog vremena i mogućnost zaposlenja bez obzira na završenu struku. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Konzum Plus d.o.o. traži Cvjećara (m/ž), Vozača C kategorije (m/ž) i Vozača. Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje, redovita primanja, plaćene putne troškove i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i sl. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 16.06.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj područja (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je Primorsko-goranska županija, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari