IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta: JGL traži ‘formulatora’. U Rijeci i okolici nude se i rad od kuće, ‘konkurentne plaće’, 3 obroka dnevno…

S  pr(a)vog mjesta u potrazi za poslom – portala posao.hr dolaze najnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

Hervis d.o.o. za klijenta zapošljava na poziciji Voditelj odjela sportske opreme (m/ž) u Rijeci. Poslodavac osigurava naknadu za prijevoz na posao, mogućnost kupovine u Hervis-u sa posebnim pogodnostima za zaposlenike te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se putem linka do 18.09.2023. 

Workforce Ljudski Potencijali za klijenta Jadran – Galenski laboratorij traži Formulatora (m/ž) u Rijeci. Poslodavac omogućuje sudjelovanje u projektima razvoja proizvoda koji će se u bliskoj budućnosti vidjeti na policama ljekarni i na promidžbenim materijalima. Prijavite se putem linka do 04.09.2023. 

ADRIA P.A. d.o.o. / Renault na neodređeno zapošljava osobu s iskustvom na radnom mjestu Automehaničar. Mjesto rada prodajno-servisni centar na Škurinjama. Osim stimulativnih primanja, poslodavac osigurava putne troškove, topli obrok te edukaciju i usavršavanje. Prijave poslati putem linka ( https://adriapa.hr/forms/contact ).

Manpower traži Prodavača na sezoni (m/ž). Od kandidata se očekuje komunikativnost, spremnost na rad i odgovoran pristup poslu. Poslodavac nudi besplatan smještaj, plaćene troškove prijevoza i mentorstvo za lakši početak posla. Mjesto rada je hrvatska obala i otoci. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava PHP Backend Developera (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Radi se o zadacima poput razvoja novih značajki u platformi za e-commerce. Poslodavac nudi konkurentnu plaću, besplatne edukacije i teambuilding aktivnosti. Prijavite se putem linka.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava na poziciji Referent-ica prodaje i rezervacija u Novom Vinodolskom. Poslodavac osigurava zapošljavanje izravno u poduzeću, sezonsko zapošljavanje uz mogućnost cjelogodišnjeg, stimulativna primanja i bonuse, osiguran smještaj u prostoru resorta te topli obrok u radnim i neradnim danima. Prijavite se putem linka do 31.08.2023. 

Jadran hoteli d.d. zapošljava na pozicijama Referent nabave (m/ž) i Stručni suradnik u računovodstvu i financijama (m/ž) u Rijeci. Očekuje te konkurentna plaća, mogućnost profesionalnog razvoja, dinamično i poticajno radno okruženje te razne povlastice za zaposlenike. Prijavi se putem linka do 28.08.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 01.09.2023. U opisu posla nalazi se osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) diljem Hrvatske. Poslodavac omogućuje plaćene troškove prijevoza, plaćene dodatke za rad nedjeljom i blagdanima, mogućnost financijskih nagrada kao i mogućnost stalnog zaposlenja te plaćen smještaj. Prijavite se putem linka do 31.08.2023.

Kamp Konobe zapošljava na pozicijama Kuhar / Pomoćni kuhar (m/ž), Sous Chef (m/ž) i Grill majstor (m/ž) u Puntu, otok Krk. Poslodavac osigurava smještaj, 3 obroka dnevno, ambiciozan tim i ugodnu atmosferu. Prijavi se do 26.08.2023. putem linka.  

Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari