IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Bi li voljeli raditi na Platku? Evo što se nudi! Zapošljavaju i JGL, Plodine, Pan Pek…

Najbrži put do posla je portal posao.hr. Pogledajte kojih 10 pozicija izdvajaju za vas ovog tjedna!

Goranski sportski centar d.o.o. zapošljava na poziciji Izvršni radnik (m/ž). Mjesto rada je Platak. Poslodavac nudi osiguran prijevoz, naknadu za marende i mogućnost zaposlenja na neodređeno. U opis posla spada održavanje skijališta i žičara,skrbi o tekućem održavanju objekata i manji popravci na opremi. Kandidat treba imati minimalnu srednju stručnu spremu poželjno tehničke struke i biti komunikativna osoba. Prijavite se na linku do 04.12.2023.

Pan – Pek d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač B kategorije (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. U opisu posla se nalazi vršenje dostave pekarskih proizvoda kupcima te uredno prosljeđivanje otpremne dokumentacije. Izabranom kandidatu nude isplatu božićnice, uskrsnice, regresa te Multisport program I naknadu za topli obrok. Prijavite se na linku do 13.12.2023.

Philip Morris Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji Business Building Executive (m/ž). Mjesto rada je nekoliko županija u Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi strategija pokretanja za dodijeljeni teritorij osiguravajući najviše standarde izvedbe u vezi s prodajom i ciljevima marke. Prijavite se na linku do 13.12.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni savjetnik u T centru (m/ž). Mjesto rada je Zadar, Zagreb, Velika Gorica ili Rijeka. Nude se Stimulativna primanja i bonusi na plaću te odlična radna atmosfera. Kandidat treba biti komunikativna I odgovorna osoba sa željom za razvijanjem prodajnih I pregovaračkih vještina. Prijavite se putem linka do 23.12.2023.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. zapošljava na poziciji Operater na poslovima čišćenja I dezinfekcija u sterilnoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, Pharma Valley. Glavna zadaća na ovoj poziciji je efikasno provođenje čišćenja i dezinfekcije pogona, strojeva i radnih površina. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 18.12.2023.

Manpower zapošljava na poziciji Operatwer u pogonu ekstruzije (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja, naknadu za prijevoz I obrok te još mnoge druge pogodnosti. Mjesto rada je Kukuljanovo. Glavne zadaće na ovoj poziciji su Rad na stroju za ekstruziju plastičnih cijevi te slaganje cijevi u palete, vrećice i kartonske kutije. Prijavite se na linku do 02.01.2023.

PLODINE d.d. traži kandidata za poziciju Skladišno – transportni radnik (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada preuzimanje, smještanje i čuvanje robe u skladištu, priprema robe za distribuciju po supermarketima te održavanje čistoće skladišnog prostora. Prijavite se na linku do 11.12.2023.

LJEKARNA KAŠTEL FARM traži Magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Glavne zadaće na ovoj poziciji su rad s pacijentima, izdavanje lijekova, izrada magistralnih i galenskih pripravaka. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 10.12.2023.

JLM PERKOVIĆ d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćni radnik (m/ž). Mjesto rada je Matulji. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na određeno. U opisu posla se nalaze pomoćni poslovi u proizvodnji. Prijavite se na linku do 29.12.2023.

LUJE d.d. zapošljava Kuhara (m/ž). Mjesto rada je Bakarac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Poslodavac osigurava zajednički smještaj I naknadu za prijevoz u cijelosti. Opis posla je priprema jednostavnih I složenih jela. Prijavite se na linku do 29.12.2023.

Na posao.hr službenim stranicama razgledajte ostatak ponude. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari