IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Biste li željeli raditi na Platku? Evo prilike! Pogledajte što nudi poslodavac

edf

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

Goranski sportski centar d.o.o. zapošljava Izvršnog radnika (m/ž) na Platku. U opisu posla se nalazi tekuće održavanje objekata te priprema sportskih sadržaja za upotrebu. Benefiti koje ovaj poslodavac nudi jesu osiguran prijevoz, mogućnost zaposlenja na neodređeno, naknada za marende i osiguran topli obrok. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

Förch d.o.o. zapošljava Prodavača u veleprodajnom centru (m/ž) u Rijeci. Osoba na ovoj poziciji će savjetovati i brinuti o partnerima i kupcima u veleprodajnom centru u Rijeci. Poslodavac nudi intenzivno školovanje i stalne mogućnosti daljnjeg usavršavanja te najbolje uvjete za uspješnu suradnju. Prijavite se na linku do 01.10.2023.

Žal d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) i Kuhara (m/ž) u Rijeci. Nude isplatu Božićnice i Uskrsnice, plaćen obrok i kavu, mogućnost dodatnih mjesečnih bonusa na fiksnu plaću te kolektivni godišnji odmor tri puta na godinu po deset dana. Prijaviti se možete do 12.10.2023. putem linka.

Pan-Pek d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Zagrebu, Velikoj Gorici i Rijeci. Poslodavac osigurava isplatu Božićnice, Uskrsnice i regresa, naknadu za topli obrok, Multisport program te edukaciju, razvoj vještina i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.09.2023.

cargo-partner d.o.o. zapošljava Carinskog deklaranta (m/ž) u Rijeci. Od kandidata očekuju min. 3 god. radnog iskustva na srodnim poslovima, odobrenje za obavljanje poslova carinskog zastupnika/položen stručni ispit te napredno poznavanje Brix-a (Nova ICT). Još informacija i način prijave možete pronaći na linku. Prijave traju do 04.10.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta administrativnih poslova (m/ž). Ovi se poslovi obavljaju u Pazinu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja, onboarding program, podršku od strane kolega i voditelja te ugodnu radnu atmosferu. Prijaviti se možete do 11.10.2023. putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljavaRadnika na praznoj ambalaži (m/ž) u Rijeci. U opisu posla nalazi se zaprimanje prazne ambalaže od kupaca i izdavanje kaucijskog računa. Poslodavac omogućuje dva slobodna dana u tjednu, atraktivna primanja i bonuse, plaćene troškove prijevoza i popust za zaposlenike u Metro prodavaonicama. Prijavite se putem linka do 02.10.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Voditelja ureda (m/ž). Mjesto rada je Opatija ili Rijeka, a prijave se zaprimaju do 30.09.2023. U opisu posla nalazi se pregledavnje i odobravanje dokumentacije, ugovora o posredovanju i oglasa nekretnina sukladno smjernicama te provođenje kontrole kvalitete rada agenata i prodajnih predstavnika. Poslodavac nudi dodatke na plaću, uključujući božićnicu, bonuse i naknadu za prijevoz. Prijavite se putem linka.

Manpower zapošljava Prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada uključuje Zagreb i Rijeku, a prijave se zaprimaju do 01.10.2023. Poslodavac omogućuje plaćen prijevoz, bonuse na prodaju, osiguranu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Rijeci. Glavni zadaci uključuju primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, preuzimanje dotacija, obavljanje blagajničkih poslova u poslovnici te održavanje zaliha potrošnog materijala. Prijavite se do 07.10.2023. putem linka.

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari