IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Brzorastući lanac trgovina traži djelatnike u Rijeci, Viškovu, Marčeljima, Stuparima, Crikvenici…

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite posao.hr. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

Eko Taxi traži Vozača i Koordinatora voznog parka (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama te marljiv i odgovoran. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Dm-drogerie markt d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Mali Lošinj. Očekuje se iskustvo u prodaji, odgovornost, najmanje SSS, samoinicijativnost i spremnost na učenje. Poslovi uključuju rad na blagajni, slaganje robe i poznavanje asortimana. Prijavite se putem linka do 9.3.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Rijeci (Centar, Kozala, Marčelji, Stupari, Viškovo), Crikvenici, Novom Vinodolskom i na otoku Rabu (Lopar). Potrebno je SSS, poželjno trgovačko iskustvo, komunikativnost, timski rad i urednost. Nude se organizirane obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i raznolik posao. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Specijaliste za terensku prodaju (m/ž) u Splitu, Zagrebu, Karlovcu, Rijeci i Delnicama. Posao uključuje prodaju usluga privatnim korisnicima na terenu i telefonu te održavanje kontakta s postojećim korisnicima. Potrebne su komunikacijske i prodajne vještine, motivacija za rad i fokus na ostvarenje ciljeva. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Punat. Poslodavac nudi tople obroke, mogućnosti rada i razvoja u ostalim Falkensteiner hotelima, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Krku. Potrebna je srednja škola, iskustvo je prednost. Nudi se prilika za razvoj, edukacije i bonuse. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Vargon d.o.o. traži Tokara/Alatničara (m/ž). Posao uključuje izradu elemenata za strojeve i alate na različitim strojevima, čitanje tehničke dokumentacije te samostalnu izradu novih alata. Traže se osobe sa SSS tehničkog smjera i 3-5 godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 16.3.2024.

Kokor d.o.o. traži Izolatera (m/ž) za demontažu i montažu izolacije. Nude se stimulativna primanja, usavršavanje, plaćeni smještaj i prijevoz te rad u dinamičnom okruženju. Traži se odgovoran i motiviran kandidat, a znanje nije uvjet. Plaća varira od 1 800 € do 2 500 € neto. Prijavite se putem linka do 29.3.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari