IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Hotelske kuće u potrazi za djelatnicima. Traže se i kamermani/snimatelji!

Ilustracija. Foto: Riportal

Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna!

Tehmont-Gradnja d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je diljem Hrvatske. Poslodavac nudi poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.4.2024.

Jadran d.d. ima dvije otvorene pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Crikvenici. Poslodavac nudi besplatan smještaj i dva obroka, ugodnu radnu atmosferu, plaćeni putni trošak te plaćeni svi zakonski dodatci na plaću. Prijavite se putem linka do 23.4.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavače (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Posao obuhvaća prijem kupaca, prodaju robe, brigu o izgledu polica, prijem i kontrolu robe te održavanje urednosti odjela i poslovnice. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja uz brojne pogodnosti poput popusta za zaposlenike, dodataka na plaću za rad nedjeljom i blagdanima, obuke i stručnog uhodavanja te ugodne radne okoline. Prijavite se putem linka do 18.4.2024.

Manpower Hrvatska traži Prodavače na sezoni (m/ž) za rad na Hrvatskoj obali i otocima. Nudi se plaćeni smještaj i troškovi puta, dodatna naknada za rad nedjeljom i blagdanima, mentorstvo, mogućnost profesionalnog napredovanja te rad za poznate trgovačke lance. Prijavite se putem linka do 14.4.2024.

Tvrtka From Sarajevo To Red Africa traži Kamermana/Snimatelja (m/ž)- video/audio montažera za puno radno vrijeme. Posao uključuje snimanje na terenu i u studiju, montažu i demontažu opreme te kreativno planiranje i implementaciju multimedijalnih proizvoda. Potrebno je iskustvo u radu s kamerom i audio-vizualnom opremom te poznavanje programa za montažu video i audio materijala. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

Poslodavac ORCA Employment j.d.o.o. traži Asistenta za obračun plaća (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje izradu ugovora o radu za pomorce, obračun plaća, vođenje evidencije radnog vremena i odmora te komunikaciju s klijentima i pomorcima. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja nakon probnog rada, 5 tjedana godišnjeg odmora, plaćen prijevoz i troškovi prehrane, te daljnje edukacije. Prijavite se putem linka do 17.4.2024.

Hering d.d. traži Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Posao obuhvaća poslove Stručnjaka zaštite na radu II. stupnja. Nude se redovita i stimulativna primanja, prijevoz, topli obrok te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 15.4.2024.

Hervis d.o.o. traži Sezonske prodavače (m/ž) za više lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje usmjerenost na kupce, pružanje kompetentnog savjetovanja, ponudu dodatnih proizvoda te rad s robom. Nudi se konkurentna primanja, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost nastavka suradnje i nakon sezone. Prijavite se putem linka do 2.5.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Poslodavac Bauder d.o.o. traži Tehničko-prodajnog predstavnika za regiju Istra i Kvarner (m/ž) s radnim mjestom u Istri i Kvarneru. Glavne odgovornosti uključuju razvoj prodajnog područja kroz stjecanje novih i održavanje odnosa s postojećim kupcima, identifikaciju i kontaktiranje potencijalnih kupaca, stručno savjetovanje o proizvodima, održavanje teorijskih obuka, odgovornost za vlastite ciljeve prodaje te suradnju s timom radi postizanja ciljeva. Prijavite se putem linka 4.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari