IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj traži djelatnike

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Posjetite posao.hr kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje! Ovoga tjedna ističemo ponudu Dm-drogerie markt d.o.o.

Workforce Ljudski potencijali d.o.o. zapošljava Vozača C kategorije / Dostavljača. Mjesto rada je Kukuljanovo. Poslodavac nudi osiguran smještaj, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje, Multisport karticu, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava Pomoćnog konobara (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija na Hrvatskoj obali. Poslodavac nudi cjelogodišnji ugovor, programe nagrađivanja, osiguran smještaj te mogućnost stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Laganini FM u Rijeci traži Audio-producenta (m/ž) za montažu emisija, produkciju radijskih spotova te podršku voditeljima jutarnjeg i popodnevnog showa. Potrebno je iskustvo u audio produkciji i korištenju softvera za audio produkciju. Nudi se stimulativno radno okruženje i prilika za profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

Eko Taxi traži Vozača i Koordinatora voznog parka (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama te marljiv i odgovoran. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Žal d.o.o. traži Roštilj Majstora (m/ž) za rad u restoranu Kokolo u Rijeci. Posao uključuje stalni rad u smjenama. Nude se brojne pogodnosti poput plaćenih blagdana, bonusa, kolektivnog godišnjeg odmora te stabilno i ugodno radno okruženje. Poželjno je iskustvo rada na roštilju na struju, a minimalna stručna sprema je osnovna škola. Plaća je od 1,060 € do 1,330 € neto. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

Dm-drogerie markt d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Mali Lošinj. Očekuje se iskustvo u prodaji, odgovornost, najmanje SSS, samoinicijativnost i spremnost na učenje. Poslovi uključuju rad na blagajni, slaganje robe i poznavanje asortimana. Prijavite se putem linka do 9.3.2024.

Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Rijeci (Centar, Kozala, Marčelji, Stupari, Viškovo), Crikvenici, Novom Vinodolskom i na otoku Rabu (Lopar). Potrebno je SSS, poželjno trgovačko iskustvo, komunikativnost, timski rad i urednost. Nude se organizirane obuke, bonuse, mogućnost napredovanja i raznolik posao. Prijavite se putem linka do 15.3.2024.

Tvrtka Hattrick-PSK d.o.o. traži Prodavača / Blagajnika (m/ž) za poslovnice diljem Hrvatske. Posao obuhvaća prijem uplata uloga igrača, izdavanje listića, isplatu dobitaka te druge blagajničke zadatke. Nudi se plaćen prijevoz i stimulacije. Prijavite se putem linka do 5.3.2024.

Persona Employer d.o.o. traži Djelatnike za čišćenje apartmana (m/ž) u Rijeci i okolici tijekom turističke sezone od 1. lipnja do 30. rujna 2024. Plaća varira od 850 € do 1,200 € neto mjesečno, ovisno o mjesecu, uz dodatak za prekovremeni rad. Osiguran je smještaj i naknada za topli obrok za radnike izvan Primorsko-goranske županije. Prijavite se putem linka do 2.3.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Specijaliste za terensku prodaju (m/ž) u Splitu, Zagrebu, Karlovcu, Rijeci i Delnicama. Posao uključuje prodaju usluga privatnim korisnicima na terenu i telefonu te održavanje kontakta s postojećim korisnicima. Potrebne su komunikacijske i prodajne vještine, motivacija za rad i fokus na ostvarenje ciljeva. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari