IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: JGL traži operatera uzorkovanja, potrebna je srednja stručna sprema. Evo i drugih ponuda

Želite li brzo pronaći zaposlenje? Posjetite  posao.hr., i istražite 10 pozicija koje su dostupne samo za vas ovog tjedna!

BAUHAUS-Zagreb, k.d. traži Prodavača i Djelatnika tehničkog održavanja/ Domara (m/ž) za rad u Rijeci, na lokaciji Kukuljanovo 346. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, trinaesta plaća i godišnje nagrade. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Manpower traži Pomoćnog bravara (m/ž) za rad u Kukuljanovu u tvrtki koja se bavi proizvodnjom elektromotora, transformatora i generatora. Potrebno je osnovno radno iskustvo u proizvodnji. Poslodavac nudi rad u jutarnjoj smjeni, slobodne vikende, nagrade i subvencionirani obrok. Prijavite se putem linka do 4.10.2024.

Makpharm d.o.o. traži Medicinskog suradnika (m/ž) za Istru i Primorsko-goransku županiju. Potrebna je fakultetska naobrazba, poželjno iz farmacije ili medicine, te prethodno iskustvo u promociji farmaceutskih proizvoda. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka do 3.10.2024.

Focus Dental d.o.o. traži Komercijalista za telefonsku prodaju (m/ž) za rad u Rijeci. Poslodavac nudi stimulativne bonuse, edukaciju, radno vrijeme od ponedjeljka do četvrtka (neradni petak, subota i nedjelja), te mogućnost napredovanja. Plata se kreće od 850 € do 1,800 € neto, uz bonus prema učinku. Prijavite se putem linka do 09.10.2024.

J.u.A. Frischeis d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebna je srednja stručna sprema, iskustvo u radu u skladištu je prednost, a poželjne su i vještine u vožnji viličara. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim rokom, dodatne dane godišnjeg odmora i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 3.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Agenta za nekretnine (m/ž) za područje Rijeke i Kvarnera. Kandidati moraju imati licencu za posredovanje u prometu nekretnina, minimalno 3 godine iskustva, portfelj s više od 150 nekretnina, znanje engleskog jezika i vozačku dozvolu. Nudi se ugovor o poslovnoj suradnji na neodređeno vrijeme, iznadprosječnu proviziju i službeni automobil nakon probnog roka. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

JGL d.d. u Rijeci traži Operatera uzorkovanja (m/ž) za kontrolu mikrobioloških i čestičnih uvjeta te provođenje mikrobioloških i fizikalno-kemijskih analiza. Potrebna je srednja stručna sprema, preferirano biomedicinskog, kemijskog ili tehničkog usmjerenja. Posao uključuje rad u tri smjene. Prijavite se putem linka do 30.09.2024.

Radio Trsat d.o.o. traži Junior Account Managera (m/ž) za rad u Rijeci. Nude plaću od 900 € neto + 15% od svake direktno dogovorene suradnje, ugovor na određeno (1 godina) s mogućnošću produženja na neodređeno. Kandidati trebaju imati minimalno VŠS, 3 godine iskustva u B2B prodaji te jake komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka do 7.10.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealni kandidat ima vozačku dozvolu B kategorije, spreman je raditi u smjenama, te posjeduje razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električara (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Poslodavac nudi plaću od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj, kvalitetnu radnu odjeću i mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari