IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: McDonald’s traži više kandidata za rad u novom restoranu Kukuljanovo

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Pogledajte 10 najnovijih radnih mjesta na posao.hr., odaberite one koje odgovaraju vašim sposobnostima i ciljevima te se prijavite odmah!

Konzum Plus d.o.o. traži Vozača – Dostavljača u internet prodavaonici (m/ž) za rad više županija. Potrebna je srednja stručna sprema (SSS/KV/VKV), vozačka dozvola B kategorije i najmanje 6 mjeseci iskustva u sličnim poslovima. Nude se redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te atraktivne mjesečne stimulacije. Prijavite se putem  linka do 20.09.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Agenta za nekretnine (m/ž) za područje Rijeke i Kvarnera. Kandidati moraju imati licencu za posredovanje u prometu nekretnina, minimalno 3 godine iskustva, portfelj s više od 150 nekretnina, znanje engleskog jezika i vozačku dozvolu. Nudi se ugovor o poslovnoj suradnji na neodređeno vrijeme, iznadprosječnu proviziju i službeni automobil nakon probnog roka. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad u Rijeci. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost zaposlenja na puno ili nepuno radno vrijeme, interne i eksterne edukacije, te brojne pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 22.09.2024.

Radio Trsat d.o.o. traži Junior Account Managera (m/ž) za rad u Rijeci. Kandidati trebaju imati minimalno VŠS, najmanje 3 godine iskustva u B2B prodaji, snažne komunikacijske vještine i kreativnost. Nudi se fiksna plaća uz bonus sustav i mogućnosti profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 7.9.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži više kandidata (m/ž) za rad u novom restoranu McDonald’s Kukuljanovo u Rijeci. Prethodno iskustvo nije potrebno, a nudimo mogućnost napredovanja već nakon 4 mjeseca rada, rad na puno ili nepuno radno vrijeme, prosječnu neto plaću od cca. 1.140 € sa svim dodacima i dodatne prigodne nagrade. Prijavite se putem linka do 28.9.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealni kandidat ima vozačku dozvolu B kategorije, spreman je raditi u smjenama, te posjeduje razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Studenac.o.o. traži Voditelja prodavaonice i Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci i okolici. Kandidatima se nude iznadprosječna primanja, plaćeni putni troškovi, obuke, bonusi, te dodatne nagrade. Prijavite se putem linka do 29.9.2024.

B for Business d.o.o. traži Modne konzultante u prodaji/Prodavače/Studente (m/ž) za rad u više županija. Nude se bonusi za ostvarene rezultate, dodatne nagrade kroz interesantne igrice, mogućnost profesionalnog razvoja te božićnicu. Prijavite se putem linka do 09.09.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električara (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Poslodavac nudi plaću od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj, kvalitetnu radnu odjeću i mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka. Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari