IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Na Krku traže terapeuta uz početnu plaću od 1.700 eura, osiguran smještaj i hranu

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite svoje profesionalne ciljeve!

Posao.hr, za svog klijenta, traži Radnog terapeuta / Njegovatelja terapeuta za njegu i vježbu s 11-godišnjom djevojčicom s poteškoćama u razvoju na otoku Krku. Posao podrazumijeva rad na određeno vrijeme. Osiguran je smještaj i hrana, a početna plaća iznosi 1.700 € neto. Prijavite se putem linka do 8.6.2024.

Tifon traži Gastro prodavača (m/ž) za rad na lokacijama u Zagrebu i diljem Hrvatske. Odgovornosti uključuju prodaju naftnih derivata, pripremu i prodaju hrane i napitaka, te održavanje čistoće prodajnog mjesta. Nudi se dinamično radno okruženje, mjesečni bonus, plaćene troškove prijevoza i dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom, noću i prekovremeno. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci (Kukuljanovo). Posao uključuje prijem kupaca, prodaju robe, brigu o izgledu polica, kontrolu robe i održavanje urednosti. Traže se kandidati s minimalno SSS, poželjnim certifikatom za rad na viličaru i komunikacijskim vještinama. Prijavite se putem linka do 12.6.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži zaposlenike na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi brojne bonuse, mentorstvo, mogućnost napredovanja unutar kompanije te ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Manpower traži Specijalista korisničke podrške na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je aktivno znanje njemačkog jezika na razini B2/C1, poznavanje rada na računalu i sposobnost rješavanja problema na učinkovit, brz i ugodan način. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

KD Kozala d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Rijeci. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, podršku kolega, mogućnost profesionalnog napredovanja te probni rad od 6 mjeseci. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

B for Business d.o.o. traži Magistra farmacije (m/ž) za ZU Ljekarna Mazzi u Rijeci. Potrebna je VSS, položen stručni ispit i minimalno 2 godine iskustva. Nude motivirajuća primanja, mogućnost napredovanja i ugovor na neodređeno vrijeme s probnim rokom. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

Restoran Spagho traži konobara/konobaricu s radnim iskustvom u konobarenju i pomoćnog kuhara u restoranu u centru Rijeke. Svi zainteresirani neka se jave na broj 091 2132 323.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari