IZBOR S POSAO-HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Ovaj poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa do 200€ mjesečno

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda. Ugrabite priliku i pronađite svoj posao iz snova!

Kompare Online d.o.o. zapošljava Supervizora prodaje / Team Leadera (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave se zaprimaju do 26.06.2023. Traži se kandidat koji voli prodaju, a još više motiviranje i osnaživanje prodajnog tima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Metro Cash & Carry zapošljava na pozicijama: Prodavač (m/ž), Prodavač na svježim odjelima (m/ž), i Blagajnik (m/ž). Mjesto rada uključuje Osijek, Zagreb i Rijeku, a prijave se zaprimaju do 12.07.2023. Poslodavac nudi atraktivna primanja i bonuse te ugodnu radnu okolinu. Prijavite se putem linka.

RI-LUX d.o.o. traži Trgovca u salonu rasvjete (m/ž). U opisu posla nalazi se prodaja i prezentacija rasvjetnih tijela klijentima u maloprodaji. Poslodavac nudi stalni radni odnos i stimulativni sustav nagrađivanja. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 05.07.2023. putem linka.

Hervis d.o.o. zapošljava Voditelja odjela (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 14.07.2023.. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa do 200€ mjesečno, besplatno sudjelovanje na sportskim događanjima pod pokroviteljstvom Hervisa i redovito dodatno osposobljavanje. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž). Mjesto rada uključuje Primorsko-goransku županiju. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja i mjesečne stimulacije za ostvarene ciljeve. Možete se prijaviti do 17.07.2023. putem brze prijave.

Kubak Stil d.o.o. zapošljava na poziciji Asistent prodaje (m/ž). Mjesto rada uključuje Zagreb, Zadar i Rijeku, a prijave traju do 27.06.2023. U opisu posla nalazi se rad s kupcima, rad na blagajni i pratećem programu, slaganje robe, zaprimanje robe i briga o dućanu. Prijaviti se možete putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Agenta u call centru (m/ž). U opisu posla nalazi se rješavanje korisničkih upita i podrška korisnicima putem telefona. Poslodavac nudi plaćen prijevoz, Simpa pretplatu i dodatne dane godišnjeg odmora. Rok za prijavu je 01.07.2023., a mjesto rada uključuje Rijeku, Zagreb, Split i Osijek. Prijavite se putem linka.

Konzum Plus d.o.o. traži Cvjećara (m/ž), Vozača C kategorije (m/ž), Kontrolora (m/ž), Otpremnika (m/ž) i Vozača/ Dostavljača u internet prodavaonici (m/ž). Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje, redovita primanja, plaćene putne troškove i sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanom i sl. Mjesto rada je Rijeka, a prijaviti se možete do 06.07.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na pozicijama Prodavač / Blagajnik (m/ž) i Agent u call centru (m/ž). Mjesto rada je nekoliko lokacija u Primorsko-goranskoj županiji, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. Poslodavac nudi kompetitivnu fiksnu plaću i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka.

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Recepcionar (m/ž), Radnik na održavanju okoliša (m/ž), Animator (m/ž), Kućni majstor (m/ž), Slastičar (m/ž) i još 9 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

Na portalu posao.hr. nalazi se još mnogo poslova koji čekaju samo na vas. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari