IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Ovaj poslodavac nudi početnu plaću 1750 eura neto, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Posjetite službenu stranicu posao.hr. kako biste vidjeli preostale ponude poslova. Sretno u ostvarivanju novih profesionalnih izazova!

Laganini FM traži Audio-producenta (m/ž) za montažu emisija, produkciju radijskih spotova, podršku voditeljima i unos reklama. Traži se iskustvo u audio produkciji, kreativnost, organizacijske vještine, timski duh. Prijavite se putem linka do 5.7.2024.

Studenac d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) i Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci i okolici, Selcima, te na otoku Rabu. Kandidatima se nudi organizirana obuka, mogućnost rada na puno ili nepuno radno vrijeme, plaćeni prijevoz, bonusi za preporuke novih kandidata, te dodatno plaćen rad nedjeljom. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

KD Čistoća Rijeka traži vozače/vozačice specijalnih vozila. Traže se četiri (4) izvršitelja na određeno vrijeme zbog povećangg opsega posla. Od kandidata se traži završena srednja škola (3 ili 4 godine). Kandidati moraju imati položeni vozački ispit za kategorije vozila B i C. Pisanu zamolbu poslati na KD Čistoća d.o.o., Dolac 14, 51000 Rijeka, e-mailom na adresu: doris.vujnovic@cistoca-ri.hr. Rok prijave je 5. 7. 2024. godine.

MD konstrukcije d.o.o. traži Monter(a) metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Početna plaća je 1750 eura neto, uz osiguran prijevoz, smještaj, topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini, samostalnost, te srednja škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 26.7.2024.

Electus DGS d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Benkovcu ili u Rijeci. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog napredovanja, dnevnice i dodatke na plaću te ugodnu radnu atmosferu. Prijave su otvorene putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Jadran d.d. traži Voditelja recepcije (m/ž) za rad u Crikvenici. Nudi se rad u jednom od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj, mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja, edukaciju, napredovanje, plaćen putni trošak, smještaj i topli obrok. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

HITRO – TEC d.o.o. traži Administrativnog službenika (m/ž) za rad u Viškovu. Potrebni su završena srednja škola (4 godine), dvije godine iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se stalno zaposlenje s punim radnim vremenom i pokrivenim troškovima prijevoza. Prijavite se putem linka do 12.7.2024.

CAPITANO ugostiteljski obrt traži Pomoćnog konobara (m/ž) za sezonski rad u Cresu. Potrebna je završena osnovna škola ili srednja škola (3 godine). Osiguran je smještaj u obiteljskom stanu. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

TISAK plus d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Crikvenici. Posao uključuje naručivanje, zaprimanje, izlaganje i prodaju robe te održavanje urednosti prodajnog mjesta. Potrebna je srednja škola (3 ili 4 godine) i 6 mjeseci radnog iskustva. Osiguran je zajednički smještaj i pokriveni troškovi prijevoza. Prijavite se putem linka do 21.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari