IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Traže se specijalisti za poslovne odnose ali i zubotehničari, kućni majstori, mehaničari, serviseri…

Ilustracija: Hrvoje Skočić

Brzi put do zaposlenja prolazi kroz portal posao.hr. Pogledajte koje su 10 pozicija istaknute samo za vas tijekom ovog tjedna!

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) na području Republike Hrvatske. Posao obuhvaća prodaju i podršku korisnicima u A1 prodajnom shopu. Traže se osobe s komunikacijskim vještinama, poznavanjem računala te motivirane za timski rad. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

Adecco traži Zubotehničara (m/ž) za Kalmar Implant Dentistry u Rijeci. Ponuda uključuje rad u vrhunskom timu stručnjaka, korištenje moderne tehnologije, financijski paket u skladu s iskustvom te ugodno radno okruženje. Potrebno minimalno 2 godine iskustva u dentalnoj tehnici i poznavanje rada s digitalnim programima. Prijavite se putem linka do 11.2.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Otpremnika (m/ž), Kontrolora (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Aestus računovodstvo u Rijeci traži Specijalista za poslovne odnose (m/ž) s najmanje 3 godine iskustva u B2B odnosima. Posao uključuje savjetovanje klijenata, uspostavljanje odnosa, prepoznavanje poslovnih prilika i prodaju usluga. Nude se ugovor na neodređeno, prigodne nagrade, stimulacije, oprema za rad, plaćene edukacije i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

Studenac traži Prodavača (m/ž) u Rijeci i Čavlima. Posao obuhvaća rad na blagajni, izlaganje robe i brigu o odjelu. Potrebna je SSS, iskustvo u trgovini i komunikativnost. Nude obuke, bonuse, mogućnost napredovanja, dodatnu naknadu za rad nedjeljom, božićnicu i uskrsnicu. Prijavi se putem linka do 24.2.2024.

Kamp Konobe zapošljava na pozicijama Kućnog majstora (m/ž), Barmena (m/ž), Vrtlara (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Punat. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj i 2 obroka. Za više informacija o pojedinoj poziciji posjetite link do 15.2.2024.

Eko Taxi traži Vozača i Koordinatora voznog parka (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama te marljiv i odgovoran. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Posao Zidara/Tesara (m/ž) u Vodogradnji Rijeka. Rad na neodređeno, 8-satno radno vrijeme, iznadprosječna primanja, prigodne nagrade. Potrebna je srednja škola, minimalno 1 godina iskustva te vozačka dozvola B kategorije. Prijavi se putem linka do 18.2.2024.

Aestus d.o.o. zapošljava Specijalist za poslovne odnose (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje poslovno savjetovanje, prodaju usluga, ugovor na neodređeno, prigodne nagrade te rad u modernim prostorima. Prijavite se putem linka do 12.2.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava Rukovatelja – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž), Mehaničara / Servisera građevinskih strojeva (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Nudi se plaćen prijevoz na posao, plaćena prehrana, osiguran smještaj po potrebi na terenu i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari