Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Trgovački lanac nudi obuku, bonuse, dodatnu naknadu za rad nedjeljom, božićnicu i uskrsnicu

Ilustracija: Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Posao.hr – tvoj ključ do novih profesionalnih izazova. Istražite 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas tijekom ovog tjedna!

Studio ARS traži Administratora (m/ž) u Matuljima za administrativne poslove, s poželjnom srednjom stručnom spremom knjigovodstvenog smjera, 3-5 godina iskustva, odličnim poznavanjem MS Office-a, vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavi se putem linka do 5.2.2024.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) na području Republike Hrvatske. Posao obuhvaća prodaju i podršku korisnicima u A1 prodajnom shopu. Traže se osobe s komunikacijskim vještinama, poznavanjem računala te motivirane za timski rad. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

Studio ARS traži Administratora (m/ž) u Matuljima. Posao uključuje prikupljanje i sortiranje dokumentacije, ispisivanje računa, komunikaciju s računovodstvom i dobavljačima te vođenje blagajne. Prijavi se putem linka do 5.2.2024.

Kamp Konobe zapošljava na pozicijama Kućnog majstora (m/ž), Barmena (m/ž), Vrtlara (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Punat. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj i 2 obroka. Za više informacija o pojedinoj poziciji posjetite link do 15.2.2024.

Valamar Riviera d.d. traži zaposlenike na pozicijama Konobara (m/ž), Slastičara (m/ž), Recepcionara (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu ili prijavu posjetite link do 2.2.2024.

Studenac traži Prodavača (m/ž) u Rijeci i Čavlama. Posao obuhvaća rad na blagajni, izlaganje robe i brigu o odjelu. Potrebna je SSS, iskustvo u trgovini i komunikativnost. Nude obuke, bonuse, mogućnost napredovanja, dodatnu naknadu za rad nedjeljom, božićnicu i uskrsnicu. Prijavi se putem linka do 24.2.2024.

Eko Taxi traži Vozača i Koordinatora voznog parka (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat je aktivan vozač s vozačkom dozvolom B kategorije, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama te marljiv i odgovoran. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Posao Operatera/Blagajnika (m/ž) u kladionici Arenabet u Rijeci. Posao uključuje primanje uplata, isplata dobitaka, tiskanje ponude klađenja. Poznavanje rada na računalu poželjno. Dodatna primanja i ugodna atmosfera. Prijavi se putem linka do 5.2.2024.

Posao Zidara/Tesara (m/ž) u Vodogradnji Rijeka. Rad na neodređeno, 8-satno radno vrijeme, iznadprosječna primanja, prigodne nagrade. Potrebna je srednja škola, minimalno 1 godina iskustva te vozačka dozvola B kategorije. Prijavi se putem linka do 18.2.2024.

Autokuća Šop d.o.o. traži Kolodatora (m/ž) u Matuljima. Posao obuhvaća zaprimanje stranaka, izradu prijemnih listova, komunikaciju sa strankama i osiguravajućim društvima te druge administrativne poslove. Potrebno je minimalno poznavanje rada na računalu, komunikativnost i osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika. Prijavite se putem linka do 5.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari