IZBOR S POSAO.HR

Slobodna radna mjesta u Rijeci i okolici: Valamar Riviera traži konobara, slastičara, recepcionara. Evo i drugih ponuda za posao

Ilustracija

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti posao.hr. Otkrijte koje su 10 pozicija naglašene za vas tijekom ovog tjedna!

Poslodavac Manpower zapošljava na poziciji Konzultanta na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je u Rijeci. Također, dozvoljen je rad od doma. Za prijavu potrebno je radno iskustvo na sličnim pozicijama, poznavanje talijanskog jezika (B2/C1) i rada na računalu te dobre komunikacijske vještine. Za više informacija o poslu možete vidjeti putem linka do 21.1.2024.

Kamp Konobe zapošljava na pozicijama Kućnog majstora (m/ž), Barmena (m/ž), Vrtlara (m/ž) i na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Punat. Svim zaposlenicima osiguran je smještaj i 2 obroka. Za više informacija o pojedinoj poziciji posjetite link do 15.2.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača/Specijalista za sportsku opremu (m/ž) za rad u Rijeci, Kukuljanovo. Posao uključuje savjetovanje i prodaju sportske opreme, praćenje trendova u industriji te aktivno sudjelovanje u svakodnevnim poslovima. Nudi se redovita isplata plaće, bonusi, naknada za prijevoz, pogodnosti za zaposlenike i mogućnost napredovanja. Prijave su otvorene putem linka do 1.2.2024.

JADRANKA TURIZAM traži zaposlenika na poziciji Sobarice (m/ž). Mjesto rada je na otoku Mali Lošinj. Posao obuhvaća dnevno i generalno čišćenje soba, vođenje evidencije, održavanje skladišnog prostora i obavljanje drugih zadataka. Mogućnost stalnog zaposlenja. Prijave su otvorene putem linka do 27.1.2024.

Adecco Hrvatska zapošljava Konzultanta za podršku na talijanskom jeziku. Mjesto rada je u Rijeci, ali i ostatku Hrvatske. Nudi izvrsne uvjete poput fleksibilnog radnog vremena, rada od kuće i plaćenog treninga. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Prodajnog savjetnika u T-Centru (m/ž) za Hrvatski telekom. Posao uključuje savjetovanje korisnika, prodaju proizvoda i podršku korisnicima, uz mogućnosti stručnog i osobnog usavršavanja te stimulativna primanja i bonuse. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera/Blagajnika (m/ž) za automat klub u Čepinu. Posao uključuje blagajničke poslove, rad s automatima, vođenje evidencija, te nudi razne pogodnosti poput stimulacija, bonusa, mogućnosti napredovanja i obuke. Potrebna su komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Radni odnos može biti na određeno ili neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 2.2.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Voditelja smjene (m/ž) u Rijeci, Kukuljanovo. Potrebna je najmanje 1 godina iskustva u trgovini, afinitet prema radu s ljudima te iskustvo u vođenju manjeg tima. Za više informacija i prijavu posjetite link do 30.1.2024.

Valamar Riviera d.d. traži zaposlenike na pozicijama Konobara (m/ž), Slastičara (m/ž), Recepcionara (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu ili prijavu posjetite link do 2.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari