NAGRADU DONIRALI

Lošinjski i creski policajci pobijedili na nogometnom turniru, novčanu nagradu donirali obitelji preminulog vatrogasca

Lošinjski policajci donirali osvojenu nagradu od 10.000 kuna obitelji preminulog sugrađana, vatrogasca Dubravka Jurkovića

Prošlog četvrtka, 22. rujna, u Malom Lošinju je održan humanitarni malonogometni turnir na kojem je nastupilo devet ekipa, a između kojih su sudjelovali i službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres.

Turnir su organizirali djelatnici tvrtke Jadranka turizam d.o.o. u povodu skupljanja novčanih sredstava za Dječji vrtić u Malom Lošinju kroz igru tombole i skupljanjem donacija te održavanjem nogometnog turnira.

U policijskoj ekipi bili su Irdin Mujačić, David Magazin, Kristijan Pavlinec, Mario Farkaš, Mateo Nastić, Ivan Leutarević, Vedran Bačić, Josip Filković, Krešimir Blajić, Ivan Henč i Goran Broz koji su i pobijedili na turniru rezultatom 1:0 nad ekipom Nogometnog kluba Lošinj.

Kao pobjednici policajci su tom prilikom samoinicijativno odlučili svoju novčanu nagradu u iznosu od 10.000 kuna donirati obitelji nedavno preminulog lošinjskog vatrogasca Dubravka Jurkovića.

Čestitamo kolegama na sportskoj pobjedi, a osobito na plemenitoj gesti kojom su još jednom pokazali da osim što kao profesionalci brinu za sigurnost svojih sugrađana, isto tako su im istinski prijatelji spremni na pomoć u bilo kojoj situaciji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views