APLIKACIJA KOJA OLAKŠAVA ŽIVOT

Nova opcija RCC Infocentra: odaberite koje obavijesti o isključenjima u Rijeci želite primati

Foto: Riportal/ Hrvoje Skočić/

RCC Infocentar nudi novu opciju pretplate na e-mail obavijesti o isključenjima struje, vode te plina te obavijesti o radovima na cesti.

Korisnici RCC-a od sada mogu odabrati koji tip e-mail obavijesti o isključenjima vode, struje i plina žele primati, odnosno žele li da one budu grupirane prema ulicama ili prema vrstama isključenja.

Rijeka City Card

Ukoliko korisnik odabere da želi primati obavijesti grupirane prema ulicama, tada će ispod svake ulice pisati koja su isključenja taj dan aktualna.

Ako odabere da želi primati obavijesti prema vrstama isključenja, tada će unutar svake vrste isključenja biti popis ulica koje imaju ta isključenja.

Rijeka City Card

RCC Infocentar je dio RCC portala, na kojem se mogu dobiti obavijesti o isključenjima struje, vode i plina, provjeriti popunjenost otvorenih i zatvorenih parkirališta, komunalnim radovima najavljenim za taj dan, kao i stanje na cestama putem kamera.

RCC portal nudi više usluga koje mogu olakšati život u Rijeci

Osim Infocentra, na RCC portalu dostupno je više online usluga koje mogu olakšati život u Rijeci. Tako je na RCC portalu moguće dobiti pregled različitih usluga te bez dodatnih naknada plaćati račune za usluge Autotroleja, Ri-Stana i Rijeka plusa. U nekoliko klikova na portalu mog se produljiti mjesečne karte Autotrolej-a, izraditi Torpeda kartica, plaćati objedinjene račune Ri-Stana kreditnim i debitnim karticama, u realnom vremenu dobiti popis otvorenih računa Ri-Stana, kao i platiti satne, cjelodnevne i mjesečne karte na otvorenim i zatvorenim parkiralištima Rijeka Plusa.

Također, na RCC portalu dostupne su usluge Gradske knjižnice Rijeka, Trsatskog kaštela i Muzeja grada Rijeke. Osim obnove redovnog i tromjesečnog članstva u knjižnici, može se platiti i zakasnina, kupiti pojedinačne i grupne ulaznice za razgled stalnog postava Trsatskog kaštela te kupiti pojedinačne, grupne i obiteljske ulaznice za razgled izložbi Muzeja Grada Rijeke u tzv. Kockici na Trgu Riccarda Zanelle 1, u Palači Šećerane u Krešimirovoj 28 i za izložbu Riječki Torpedo u željezničkom skladištu, Žabica 4.

Online redomat za šaltere na Jelačićevom trgu 3 i Titovom trgu 3

Putem RCC Online redomata može se zatražiti redni broj za usluge koje se plaćaju ili ostvaruju dolaskom na šalter Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3 i Grada Rijeke na Titovom trgu 3. Online je moguće i saznati prosječno vrijeme čekanja, obrade zahtjeva te procijenjeno vrijeme dolaska na red.

Nadalje, uz Ricikleta sustav grada Rijeke mogu se putem RCC portala iznajmiti električni bicikli na jedan, dva ili tri sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari