KOZALSKI ADVENT

SMART kvart na Kozalu donio dašak blagdanske atmosfere

Ovog petka, 10. prosinca od 19:00 sati, Volčićev trg ispred zgrade Mjesnog odbora Kozala, bio je poprištem prvog kvartovskog Adventa, mjesto na kojem se zajednica okuplja i povezuju susjedi!

Udruga SMART kvart uz potporu Primorsko-goranske županije poklonila je susjedima, prijateljima i građanima nastup benda Lorean dey i prigodnu okrijepu, sve u sklopu projekta Kvartovski Advent, na centralnom kvartovskom trgu. Koncert i program organizirani su, kao i uvijek, besplatno i slobodnog ulaza za sve zainteresirane građane.

Namjera je organizatora provedbom projekta u skladu sa mogućnostima i epidemiološkim mjerama na snazi povezati sve generacije susjeda s Kozale ali i okolnih kvartova, ponuditi ,,pred kućnim pragom” adventsku atmosferu i aktivirati ih kako bi sami bili zainteresirani i navikli se konzumirati zabavne i kulturne sadržaje u svom kvartu, povezati se s ostalim dionicima javnog života kvarta kao što su škola, civilne inicijative i mjesni odbor.

Kvartovski Advent s balkona zamišljen je kao program koji uz poštivanje svih zadanih epidemioloških mjera ipak omogućava građanima druženje i uživanje u blagdanskom raspoloženju uz maksimalno odgovorno ponašanje. Upravo zbog toga, odlični bend Lorean dey, sa balkona zgrade MO Kozala održao je dvosatni koncert na kojemu su se redali hitovi 80-ih, a građani su u njemu uživali sa okolnih prozora, balkona, u prolazu, iz automobila te na trgu uz božićnu jelku, uživajući pritom u tradicionalnim adventskim slatkim i slanim delicijama kojima ih je organizator počastio. Koncert je bio i prigoda da se udruga SMART kvart zahvali građanima na podršci i sudjelovanju u projektima koji se realiziraju tijekom godine, a odaziv i reakcije publike jamac su da će i u novoj godini u riječkim kvartovima biti veselo, zabavno i zanimljivo.

Dašak optimizma i dobre vibracije sa Kozale su odaslani čitavom gradu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari