ŠOKANTNI ULTIMATUM (2) HNK Rijeka: Svjesni smo trenutnog rješenja pristupa Kampu i radimo na poboljšanjima!

Prenijevši danas reagiranje i zabrinutost dijela roditelja čija djeca treniraju nogomet u Kampu HNK Rijeka OVDJE a prema njihovu mišljenju nemaju siguran pješački prilaz Kampu, a također i najavu opasnog „performansa“ jednoga od roditelja ako se ne učine poboljšanja po tom pitanju, zamolili smo odgovorne u HNK Rijeka da daju svoje mišljenje o ovoj problematici.

Reagiranje HNK Rijeka prenosimo u cijelosti:

„Poštovani,
Hrvatski nogometni klub Rijeka veliku pozornost posvećuje radu Škole nogometa i radi na tome da najmlađi članovi kluba, koji su ujedno njegova budućnost, imaju maksimalne uvjete za rad.

Važno je naglasiti da je HNK Rijeka svjesna trenutnog rješenja pristupa kampu i radi na poboljšanjima. Ujedno, važno je istaknuti da radovi u kampu još nisu završeni.

Rješenje za spomenuta poboljšanja je spremno, ali provedba nije moguća za vrijeme trajanja prvenstva i održavanja utakmica zbog većeg obujma potrebnih radova. Vjerujemo da će rješenje biti implementirano prije početka drugog dijela sezone.

U suradnji s djecom i roditeljima već su poduzete sve mjere da se polaznicima Škole nogometa u trenutnoj situaciji i uvjetima omogući maksimalno siguran pristup kampu.

HNK RIJEKA“

Vjerujemo da će zabrinuti roditelji biti zadovoljni ovim odgovorom i saznanjem da su u HNK Rijeka itekako svjesni određenih problema na čijem rješavanju već rade. Doista bi bilo nevjerojatno da netko uloži respektabilna sredstva u izgradnju velebnog stadiona i kampa na ponos cijele Rijeke – a jednim velikim dijelom upravo zbog riječkih mališana – a da „ispadne“ da nije zabrinut za sigurnost svih onih koji to zdanje i pohode.

Svlačionice Škole nogometa HNK Rijeka
Svlačionice Škole nogometa HNK Rijeka

Stoga valja podsjetiti i na već napravljeno i učinjeno na terenu i objektu Kampa HNK Rijeka kako bi se riječki mališani osjećali „svjetski“ trenirajući najljepšu sportsku igru na svijetu.

kamp5
Sanitarni čvor kakvog koriste polaznici Škole nogometa HNK Rijeka

Sigurni smo stoga i da će se ova situacija riješiti dogovorom i akcijama svih zainteresiranih strana, a zarad zadovoljstva, napretka i sigurnosti riječkih malih-velikih nogometaša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari