PROSLAVA USPJEHA: Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ primljeni u Županiji

Predsjednik Županijske skupštine PGŽ Erik Fabijanić sa suradnicima primio je članove Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Primorsko–goranske županije povodom iznimnog uspjeha ostvarenog na 20. sportskim susretima dragovoljaca i veterana Domovinskog rata “Zadar 2015”.

photoUdruga

20. sportski susreti dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održani su u listopadu 2015. godine u Zadru, a članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Primorsko-goranske županije osvojili su sveukupno prvo mjesto.

Športske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata sustavno se održavaju već 20 godina, a ove je godine sudjelovalo preko 1200 natjecatelja i delegata iz svih županija.

udruga3

Ekipu Primorsko-goranske županije po svim sportovima predstavljale su pobjedničke ekipe koje su polučile najbolje rezultate na županijskim igrama koje su se održale u Viškovu 16. svibnja 2015. godine.

Ekipe se natjecale u osam sportskih disciplina i to: mali nogomet, streljaštvo, šah, povlačenje konopa, pikado za žene, boćanje, kuglanje, stolni tenis.

U Zadru su članovi Udruge osvojili sveukupno prvo mjesto sa 139 bodova. Drugoplasirana je bila Sisačko-moslavačka županija sa 132 boda, a treća Zadarska županija sa 126 bodova.

udruga4

Drugo mjesto članovi Udruge osvojili su u malom nogometu, šahu i stolnom tenisu. Treće mjesto osvojili su u povlačenju konopa, četvrto mjesto u kuglanju, peto u boćanju, u streljaštvu su bili deveti, a deseti u pikadu.

U dosadašnjih 20 sportskih susreta dragovoljaca i veterana Domovinskog rata na razini Republike Hrvatske, članovi Udruge osvojili su sveukupno 9 prvih mjesta, 6 puta su osvojili drugo mjesto, tri puta treće i dva puta četvrto mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari