Špajza – prva riječka trgovina zdrave hrane u rinfuzi slavi prvi rođendan

Prvu godinu postojanja ovaj mjesec slavi prva riječka trgovina zdrave hrane u kojoj je više od 200 proizvoda ponuđeno u rinfuzi, a veći dio ponude sastoji se od proizvoda malih hrvatskih OPG-ova

Već godinu dana kupci u Špajzi mogu pronaći više od 900 vrsta proizvoda: domaće mlijeko i mliječne proizvode pakirane u staklo, kavu, orašaste plodove, suho voće, brašna, čajeve i paštu u rinfuzi, sokove, domaće pive, deterdžente, šampone i tekuće sapune u rinfuzi i veliki izbor kozmetike i proizvoda za njegu tijela.

Osim toga, u Špajzi možete kupiti i perive platnene uloške , četkice za zube od bambusa, papirnate štapiće za uši, višekratne boce za vodu, slamke od inoxa, šalice za kavu od bambusa i sve ono što vam je potrebno da biste prestali koristiti jednokratnu plastiku te time pozitivno utjecali na smanjenje stvaranja otpada.

U Špajzi je većina proizvoda ponuđena u rinfuzi i uzima se u potrebnoj količini te se pakira u ambalažu koju kupci sami ponesu (staklenke ili perive vrećice) ili u besplatne papirnate vrećice i boce koje se mogu pronaći u Špajzi.

Ovaj je slatki dućančić tako mjesto gdje već godinu dana Riječani odlaze po svoje ekološke, domaće proizvode i nešpricano voće i povrće te time potiču proizvodnju malih proizvođača. Povodom rođendana, trenutno u Špajzi možete pronaći mnoge akcije i posebne ponude pa svakako predlažemo da, ako niste, svratite.

Špajzu možete posjetiti na adresi Ružićeva 23, a svim je kupcima osiguran i besplatan parking u sklopu autopraonice koja se nalazi odmah do trgovine.

Dostava proizvoda dostupna je putem web stranice www.spajza.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari