GASTRO-SPEKTAKL

ŠPARUGA I VINO Ika je u subotu središte uživanja u okusima!

“Šparuga i vino” je popularna manifestacija koja tradicionalno u Iku dovodi brojne ljubitelje ne samo gastronomije i dobrog vina već i sjajne zabave

Tako će zasigurno biti i u subotu 13. travnja s početkom u 14 sati, kada će se na ikarskom trgu okupiti, vjerujemo, brojni posjetitelji.

U organizaciji Udruge Ikarski barkajoli, uz odlično vino i u suradnji s hotelom „Schubert“ iz Ike, ljubitelji dobrih zalogaja moći će uživati u pljukancima sa šparugama i kozicama te sabljarki sa šparugama i palentom. Bit će to doista sjajno sljubljivanje okusa, a organizatori svake godine ponude novi menu, slaveći šparugu kao doista posebnu deliciju. Tako će biti i ove godine u jedinstevnoj atmosferi ikarske place.

Uz prigodnu glazbenu kulisu događanje će potrajati do ranih večernjih sati, a ne treba sumnjati da će brojni posjetitelji zasigurno uživati u još jednom izdanju ove popularne manifestacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari