SPEKTAKL ZA „LJUDE OD MORA“ Na 3. Rijeka Nautic Showu sedamdesetak izlagača!

Treći Rijeka Nautic Show, u organizaciji Zajednice tehničke kulture – Rijeka, održat će se na prostoru Gata Karoline Riječke i dijela Rive Boduli, od 25. do 27. rujna. Glavni pokrovitelj manifestacije je Grad Rijeka uz supokrovitelje Lučku upravu Rijeka, Luku Rijeka, Primorsko-goransku županiju, Hrvatsku gospodarsku komoru, Županijsku komoru Rijeka i Turističku zajednicu grada Rijeke.

Na trećem Rijeka Nautic Show-u, koji će se na prostoru Gata Karoline Riječke i dijela Rive Boduli, održati od 25. do 27. rujna, svoja plovila, proizvode, usluge, te različitu opremu za brodove predstavit će sedamdesetak izlagača. Službeno otvaranje sajma je u petak, 25. rujna u 11 sati, uz brojne uzvanike i atraktivne prateće programe za posjetitelje.

nautic press

Sajam su prošle godine izvrsno nadopunjavali atraktivni prateći programi, a sudeći prema najavama, kvalitetni prateći sadržaji za izlagače i posjetitelje i ove će godine izazvati veliki interes. Što se sajamske ponude tiče, pored premijera plovila Calafatus 650 i Leidi 660, svoj novi izgled predstavit će i Nerezine 630, dok će Kvarnerplastika osim plovila, predstaviti i betonske pontone kao novi proizvod u njihovoj djelatnosti.

U najavi je kvalitetna i raznovrsna ponuda ostalih plovila i opreme, kao i brojna zanimljiva predavanja, izložbe, zatim Wake Board za one željne adrenalina, gusarski brod „Kosaro“ ,koji će posebno razveseliti najmlađe, podmornice, jedrilice, a neće nedostajati ni glazbeni, kao ni gastronomski sadržaji.

Glavni sponzor sajma, tvrtka ACI, i ove je godine osigurala demonstraciju ronjenja u bazenu i razgledavanje podvodne izložbe “Pogled u plavo”. U bazenu će također nastupiti i plivačice PK Primorje Aqua Maris, a ponovit će se i laser show.

Bogat program nadopunit će i pokazna regata Optimista, regata krstaša Nautička 2015. i regata 1000 otoka. Proglašenje pobjednika regate održat će se u sklopu ceremonije dodjele nagrada najuspješnijim izlagačima i eksponentima trećeg Rijeka Nautic Showa.

Grad Rijeka kao glavni pokrovitelj ove manifestacije, uz supokrovitelje Lučku upravu Rijeka, Luku Rijeka, Primorsko – goransku županiju, Hrvatsku gospodarska komoru i Turističku zajednicu Grada Rijeke, pružit će i ove godine podršku ovom projektu kao važnom čimbeniku razvoja nautičkog turizma i proizvodnje, kao i promocije riječke luke, njezinih mogućnosti i prednosti.

Pročelnik Odjela gradske uprave za poduzetništvo Andrija Vitezić je istaknuo kako je Sajam namijenjen svim zaljubljenicima u more, a naročito poslovnim subjektima koji su svojom proizvodnjom, ponudom ili uslugom vezani ili upućeni na nautički sektor. Vitezić je rekao kako ovaj sajam polako prerasta u hrvatsku manifestaciju, a ne samo riječku, budući da se očekuju nastupi proizvođača plovila i opreme iz Dalmacije.

Radno vrijeme sajma je petak od 11 do 20 sati, subota od 9 do 20 sati i nedjelja od 9 do 18 sati. Cijena ulaznice je 10 kuna. Program događanja kao i sve dodatne informacije i kontakte mogu se dobiti na internetskoj stranici sajma www.rijeka-nautic.com ili na Fb stranici Rijeka Nautic Show.
(Iva Blažević/GR)

nautic show

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari