DA SE NE ZABORAVI!

Galerija | SPEKTAKULARNA OLUJA NA KVARNERU Na Krčkom mostu zapaljene 222 baklje u spomen na branitelje iz PGŽ poginule u Domovinskom ratu

Udruga Plavo bijeli otok koja okuplja navijače HNK Rijeke šestu godinu zaredom obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hratskih branitelja paljenjem 222 baklje na Krčkom mostu

Baklje su i ove godine, točno u 21 sat, zapaljene u spomen na branitelje iz Primorsko-goranske županije poginule u Domovinskom ratu.

Članovi navijačke udruge i ove godine upriličili su pravi spektakl u čast poginulih hrvatskih branitelja!

Mnogobrojni turisti koji su na prilazima Krčkom mostu promatali ovu veličanstvenu bakljadu s udivljenjem su promatrali spektakularni prizor, a mnogi od njih usput su se možda i prvi puta informirali o ne tako davnoj borbi Hrvatske za neovisnost protiv srbočetničkog agresora.

Bakljada se, tradicionalno, promatrala s Jadranske magistrale, s prilaza mostu, s parkirališta iz uvale, s plovila na moru krčkog akvatorija… Mnogobrojni građani i ove godine stigli su svojim prisustvom uveličati sjećanje na slavne dane hrvatske prošlosti te kako bi odali počast poginulim braniteljima.

Članovi udruge i svi građani koji to žele 5. kolovoza položit će cvijeće i zapaliti svijeće ispred murala u čast braniteljima u Njivicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari