MEČEVI NA VOYO

Sportski spektakli na RTL-ovoj streaming platformi nastavljaju se u 2024. godini!

Potpisivanjem ugovora između RTL-a i MMA borilačkih organizacija – FNC, KSW i Bellator, Voyo će u sljedećih godinu dana prenositi sve mečeve trenutno najatraktivnijih borilačkih organizacija!

Broj pretplatnika RTL-ove streaming platforme ne prestaje rasti, a krajem prošle godine Voyo je osvojio nagradu industrije u kategoriji Digital product of the year na SoMo Borcu. Raznolik i bogat izbor sadržaja streaming platforme čine novi filmovi i klasici, lokalne i strane serije, dokumentarci, realityji, glazbeni spektakli, dječji sadržaji te sportski sadržaj kojim se Voyo posebno ponosi.

Potpisivanjem novog ugovora s najatraktivnijim MMA borilačkim organizacijama – FNC, KSW i Bellator,  Voyo je osigurao svojim posjetiteljima i pretplatnicima, posebice ljubiteljima borbenih promocija, nova uzbuđenja u sljedećih godinu dana. Najatraktivniji borilački događaji najboljih MMA promocija nastavljaju se prenositi te čine Voyo platformom s najviše borilačkih događaja u regiji. Prema tome, do kraja godine Voyo korisnike očekuje osam Bellator okupljanja, devet KSW spektakala, šest uzbudljivih FNC evenata, ali i brojna druga događanja, poput BKFC-a i boksačkih mečeva. 

Već danas, 22. ožujka, na platformi  Voyo od 18 sati možete uživo pratiti MMA spektakl –  Bellator iz Belfasta, a iste večeri od 20 sati ne propustite BKFC 58 iz Sofije, na kojem će svoj debi nastup upisati Vaso Bakočević!

RTL-ov sportski novinar Boris Jovičić ističe: „Svaki pravi ljubitelj borilačkog sporta već sada može biti zadovoljan onime što ga čeka na platformi Voyo gotovo svaki vikend. Do kraja ove godine planiramo odraditi gotovo 30 prijenosa u kojima nećete gledati samo borce KSW-a, FNC-a i Bellatora, već i pregršt hrvatskih boraca, lokalnih zvijezda, bivših UFC boraca, a bit će tu još i nekih dodatnih iznenađenja. Prvo u nizu bit će u travnju s Lukom Plantićem, koji bi u ovoj godini mogao zatresti supersrednju kategoriju. Puno toga zanimljivog  čeka nas u ovoj sezoni zato budite uz nas!”

Predsjednik FNC-a Dražen Forgač dodaje: “Sa zadovoljstvom mogu najaviti nastavak suradnje s platformom Voyo i RTL-om, koji će i u ovoj godini i dalje pratiti uzbudljive borbe, šest veličanstvenih priredbi koje će obilježiti ovu sezonu FNC-a. Odluka da proširimo horizonte i prvi put posjetimo Sloveniju (30.3.) i Austriju (22.6.) pokazuje našu predanost promicanju MMA sporta i zadovoljavanju potreba naše vjerne publike. Također, 13. travnja na rasporedu je priredba u Medulinu, a za početak lipnja u planu je povratak u Beograd, ali ovoga puta na najveću pozornicu, u Štark Arenu. U rujnu FNC, možemo reći već tradicionalno, dolazi u čarobni ambijent pulske Arene (7.9). Dok smo za kraj godine pripremili pravi megaspektakl u najvećoj hrvatskoj dvorani, Areni Zagreb (23.11.). Radujemo se što ćemo zajedno uz podršku Voyo platforme ispisati nove stranice povijesti ovog uzbudljivog sporta.”

Najatraktivnije borilačke spektakle pratite uživo cijele godine na platformi Voyo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari