POZIV NA 'SPONTANI' PARTY

Sprema li se repriza ”spontanog” partija na Kontu?! ”Imamo osjećaj da će se ponoviti prošlost…”

Foto: Mateo Levak/Riportal

Ovog vikenda mnogi mladi Riječani ”spontano” su se okupili na Kontu i zabavili se dugo u noć. Jasno su poručili: Svoju mladost ne žele provesti zatvoreni u sobama već se družiti i zabavljati dok ih ne stignu ”odrasli” problemi

A po svemu sudeći, čini se da se sprema i repriza spomenutog uličnog partija namkojeg ovoga puta poziva Faccebook inicijatva koja se krije pod nazivom  ”Auqurac”!? Kako i sami kažu, njihova inicijativa je ‘loš’ pokušaj kopiranja riječkog kulturnog kolektiva Aupičku.

”Dokazano je da mladima zaista fale izlasci, druženje i zabava. S obzirom na to da policija nije intervenirala, razloga za brigu – nema.”

Kako sada stvari stoje, veliki broj mladih s područje Rijeke potvrdilo je svoj ‘spontani’ dolazak, stoga ne sumnjamo da će i ovoga puta na Kontu biti živo!

Događaj je organiziran na Facebook profilu inicijative Auqurac , a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

”Inspirirani događajem koji je naime nastao sasvim spontano na Kontu u Rijeci sinoć, imamo osjećaj kako bi se sljedećeg vikenda, 27.02.2021, u subotu, iza 20 sati, negdje u predjelu Konta, mogla ponoviti prošlost.

Kako braća iz Aupičku kažu uz blagoslov Vilima Beroševića ili kako već….

Ukoliko se to dogodi trebali bi imati maskice, metar za distancu, nešto cuge i dobru volju.

Amen!”, napisali su iz inicijative Auqurac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari