RIJEČKA UDRUGA POSJETILA KBC RIJEKA

Srce za nju i chef Deni Srdoč darivali žutim kolačima i narcisima pacijentice oboljele od karcinoma dojke

Udruga Srce za nju obilježila je Dan narcisa, nacionalni dan prevencije i podizanja svijesti o karcinomu dojke koji je najčešči malignom kod žena i predstavlja vodeći uzrok smrti od raka

Članice Udruge Srce za nju u pratnji poznatog hrvatskog chefa Denija Srdoča, prijatelja Udruge, posjetile su KBC Rijeka i dale svoju podršku pacijenticama koje boluju od karcinoma dojke.

Deni Srdoč razveselio ih je sa žutim slasnim kolačima, a uz kolače vrhunskog chefa sve pacijentice u Dnevnoj bolnici i ambulantama Klinike za tumore dobile su narcis simbol borbe protiv raka dojke. Akciju su podržali liječnici i medicinsko osoblje Klinike predvođeni predstojnicom prof.dr.sc Ivanom Mikolašević.

“Mi smo danas izmamile osmijeh žena koje se bore sa opakom bolesti i to nam je najvažnije. Udruga Srce za nju ovim simboličnim darivanjem željela je dati podršku svim pacijenticama, dati im do znanja na netko misli na njih, ali i podsjetiti svih nas da je potrebno na vrijeme početi brinuti o svom zdravlju. Hvala Deniju Srdoču čiji su žuti kolači zasladili našu akciju, poručila Katarina Kukolj, predsjednica Udruge Srce za nju.

Ovo nije prva suradnja Denija Srdoča i Udruge

”Uvijek mi je drago odazvati se ovakvim pozivima i drago mi je što me pozivaju što misle da mogu doprinijeti. Meni je ovo uzelo malo vremena, a nadam se da će ova gesta nekome uljepšati dan. Ideja je bila žuto, napravio sam mafine od badema i limuna bez aditiva i glutena i veselim se što sam dio ove akcije, poručio je proslavljeni chef Deni Srdoč.

U obilježavanje Dana narcisa uključio se Fitnes centar Fit for life sa besplatnim uslugama fitness treninga za sve žene oboljele od karcinoma dojke u narednih mjesec dana.

“Redovito vježbanje od iznimne je važnosti u procesu oporavka od bolesti. Naši treneri pružit će podršku i pomoć s prilagođenim treninzima u teretani te na otvorenom. Pozivamo sve zainteresirane žene da se prijave na telefon 099 7505 659“, pozvala je trenerica Grazie Ban.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari