SRETAN ISHOD POTRAGE! Riječanin Dario Valjan pronađen živ i zdrav

Pedesetogodišnjak je pronađen u blizini lokacije gdje je posljednji put viđen, informacija je pristigla iz krugova bliskih obitelji Valjan

Portalu Riječanin i svim drugim portalima i medijima koji su se uključili u potragu za nestalim Dariom Valjanom danas je iz kruga obitelji odnosno bliskih prijatelja obitelji Valjan stigla zahvala na pomoći u potrazi, ali i ona najbolja vijest – Dario Valjan je pronađen živ i zdrav!

Najvažnije je to u ovom slučaju nestanka koji je uznemirio i uzbunio velik broj Riječana koji su informaciju o nestanku Darija Valjana dijelili tisućama puta putem društvenih mreža.

Kako smo saznali od bliskih prijatelja obitelji Valjan, Dario je pronađen u blizini lokacije gdje je posljednji put viđen, na relaciji Lukeži-Lopače.

Dario Valjan nestao je u srijedu 5. travnja a posljednji put je viđen toga dana u 17 sati na rečenoj lokaciji. Nestanak je vrlo brzo prijavljen Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, a zabilježen je i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj