PROJEKT "IN SITU"

Step Ri organizira besplatne online radionice iz društvenog poduzetništva

Foto: Facebook

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, u rujnu održava IN SITU tjedan društvenog poduzetništva u sklopu kojega će biti održane tri besplatne online radionice usmjerene na upoznavanje s tematikom društvenog poduzetništva i društvenih inicijativa.

Teme online radionica su:

  • Uvod u društveno poduzetništvo – utorak, 8. rujna 2020. od 11:00 do 12:00 sati
  • Od ideje do udruge – srijeda, 9. rujna 2020. od 11:00 do 12:00 sati
  • Od društvenog problema do poduzeća – četvrtak, 10. rujna 2020. od 11:00 do 12:00 sati

IN SITU tjedan društvenog poduzetništva organiziran je u sklopu projekta IN SITU financiranog iz programa Interreg Central Europe, te ga regionalno provode Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Grad Rijeka.

Prijave na radionice se otvaraju 31.08. i broj mjesta je ograničen.

Više informacija o samim radionicama i načinu prijave možete saznati na https://www.step.uniri.hr/event/akcija/in-situ-tjedan-drustvenog-poduzetnistva/.

Projekt IN SITU doprinosi stvaranju infrastrukture za razvoj i podršku društvenim inovacijama i društvenom poduzetništvu s ciljem stvaranja bržeg puta do tržišta rada i samozapošljavanja, kroz rad na osobnim vještinama i razvoju društveno korisnih ideja. Kao rezultat projekta uspostavit će se regionalni IN SITU Centar za društvene inovacije (Social Innovation Hub),  gdje će osobama u nepovoljnom položaju na tržištu rada biti pružena profesionalna podrška za pokretanje i vođenje poslovanja. Inovativni IN SITU Social Innovation Hub program podrške kreće na jesen 2020.

Više informacija o samom projektu na https://www.step.uniri.hr/projekt/in-situ/ i http://www.insituproject.eu/, te na stranicama Facebooka i LinkedIna

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari