EVO DETALJA

Step Ri poziva mala i srednja poduzeća da iskoriste mogućnost procjene prilika za digitalizaciju poslovanja

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je objavio javni poziv na iskaz interesa za sudjelovanje u programu podrške usmjerenom na procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja. Program je namijenjen malim i srednjim poduzećima koja žele unaprijediti svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, a kako bi postala konkurentnija i uspješnija.

Podršku omogućuje Europska poduzetnička mreža Hrvatske te će se u sklopu ovog poziva izvršiti procjena prilika za digitalizaciju poslovanja za 5 poduzeća. Procjena uključuje inicijalnu analizu, popratno savjetovanje te izradu izvješća o mogućnostima i prilikama za uvođenje novih tehnologija u poslovanje. Sudjelovati je moguće uživo i online.

Koristi za mala i srednja poduzeća koja će sudjelovati su:

  • dobivanje jasne slike o vlastitim potrebama i prilikama za unapređenje poslovanja uz pomoć novih tehnologija;
  • identifikacija područja poslovanja s najvećim potencijalom za napredak;
  • identifikacija konkretnih tehnologija s najvećim potencijalom za unapređenje poslovanja;
  • savjetovanje nakon inicijalne analize;
  • izrada izvješća koje će uključivati zaključke i smjernice za poboljšanje poslovanja uz pomoć novih tehnologija, a koje predstavlja potencijalnu podlogu za izradu detaljnog akcijskog plana ili pripremu prijave projekta za sufinanciranje u okviru državnih potpora.

Prijave su otvorene od trenutka objave ovog javnog poziva, a više informacija možete naći na web stranicama Step-a Ri.  Prvi rok za prijavu je 01.10.2022. U slučaju preostalih mjesta, drugi rok za prijavu je 01.11.2022.

Procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja vrše djelatnici Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, koji je ujedno i član Europskog centra za digitalne inovacije – EDIH Adria, uspostavljenog u suradnji s organizacijama Ericsson Nikola Tesla, Infobip, SmartRI, Sveučilište u Rijeci i Sveučilište u Puli.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. Našim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želimo hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaramo i provodimo projekte financirane od Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, iz hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te iz sredstava velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, slobodni ste nas kontaktirati na e-mail mario.vukelic@uniri.hr i telefonski broj 051 265 976.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari