Stiže EKO utorak–Dan ekoloških proizvoda na Tržnici Brajda

U utorak, 9. srpnja održat će se “EKOutorak” na Tržnici Brajda u vremenu od 9 do 13 sati. Okupiti će se ekološki certificirani proizvođači i ostali sudionici s raznolikom ponudom domaćih ekoloških proizvoda

Proizvođači će kroz „EKOutorak“ – dan promocije ekološke proizvodnje još jednom ponuditi zdrave, ukusne i korisne domaće proizvode vrhunske kvalitete. EKO proizvode možete degustirati i kupiti u označenoj zoni na Tržnici Brajda.

Tvrtka RIJEKA plus d.o.o. za „EKOutorak“ upućuje poziv svim zainteresiranim proizvođačima koji imaju certifikate o ekološkoj proizvodnji da izlože svoje proizvode na Tržnici Brajda u sklopu projekta.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi simboličnih 20 kuna, a osigurano je besplatno cjelodnevno parkiranje za vozila izlagača.

Prijava za sudjelovanje moguća je pozivom na broj 051/311-487 (pon-pet od 8-16 h), putem elektroničke pošte: marketing@rijeka-plus.hr ili službene Facebook stranice Rijeka plusa.

Posjetite Tržnicu Brajda na „EKOutorak“ i zajedno podržimo ekološku proizvodnju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari