STIŽE USKRSNICA! Grad Kastav daruje novac umirovljenicima, evo tko ga može dobiti

Čelništvo grada odlučilo je pokazati solidarnost na djelu te svojim socijalno najugroženijim umirovljenicima bar malo uljepšati predstojeće uskršnje praznike.

Iz gradske uprave obavještavaju sve umirovljenike s područja grada kojima iznos mirovine ne prelazi 2.000 kuna mjesečno, kojima je jedini prihod u višečlanom domaćinstvu mirovina koja ne prelazi 2.500 kuna mjesečno te osobe starije od 65 godina bez prihoda da potrebnom dokumentacijom ostvare pravo na poklon bon.

Isplata jednokratne pomoći, tj, poklon bona u iznosu od 220 kuna odvijat će se od ponedjeljka, 15. travnja do srijede, 17. travnja ove godine, od 9  do 11 sati u prostorijama Gradske uprave grada Kastva.

Kako bi im se mogao isplatiti poklon bon korisnici moraju priložiti OIB, osobnu iskaznicu, odrezak mirovine za ožujak 2019. godine, potvrdu HZMO-a o neprimanju mirovine – za osobe starije od 65. godina koje ne ostvaruju to pravo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari