STIŽU BLAGDANI: Riječkim kafićima, barovima, restoranima… dulje radno vrijeme od 27. studenog do 6. siječnja 2017.

Ugostiteljima će se duži rad dozvoliti isključivo pod uvjetom da poštuju propise kojima se uređuje zaštita od buke i zaštita javnog reda i mira

S ciljem obogaćivanja kulturno-zabavnog programa na području grada Rijeke tijekom predstojećeg adventskog razdoblja, gradonačelnik Obersnel prihvatio je prijedlog Odjela gradske uprave za poduzetništvo o dužem radu riječkih ugostitelja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, prenose mrežne stranice Grada Rijeke.

U razdoblju od 27. studenog 2016. godine do 6. siječnja 2017. svim ugostiteljskim objektima iz skupine „Restorani“ (restoran, gostionica, zdravljak, zalogajnica, pečenjarnica, pizzeria, bistro, slastičarnica, objekt brze prehrane) i „Barovi“ (caffe bar, kušaonica, beach bar, kavana, pivnica, buffet, krčma, konoba i klet) dozvolit će se rad do 6 sati petkom, subotom i dan uoči blagdana.

Ugostiteljski objekti iz skupine „Objekti jednostavnih usluga“ i ugostitelji koji usluge pružaju izvan ugostiteljskog objekta u užem centru grada moći će produženo raditi do 24 sata nedjeljom, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom, te do 2 sata utorkom, petkom i subotom, s tim da će 31. prosinca moći biti otvoreni do 6 sati.

Ugostiteljima će se duži rad dozvoliti isključivo pod uvjetom da poštuju propise kojima se uređuje zaštita od buke i zaštita javnog reda i mira te da se protiv njih ne vodi postupak ili im je izrečena mjera skraćenja radnog vremena.

Pojedinačne zahtjeve za produženje radnog vremena neće trebati podnositi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari