KUGLICE DOBRIH ŽELJA

ŠTO ĆETE ZAŽELJETI OVE GODINE? Dođite na Korzo i postavite na bor kuglice dobrih želja!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Akcija Kuglice dobrih želja tradicionalno se održava i ove godine
I ovog adventa Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke organizira humanitarnu akciju “Kuglice dobrih želja“.
Akcija će se odvijati 26. i 27. studenog na riječkom Korzu kod božićne kućice ispred bora. Od 9:00h do 19:00h na kućici na Korzu čekat će vas volonteri, riječki studenti različitih fakulteta, kod kojih ćete moći kupiti kuglicu za simboličnih 20 kn.
Svi se možete pridružiti ovoj hvalevrijednoj akciji i sudjelovati u ukrašavanju i uljepšavanju riječkog bora!
Prikupljene donacije ovogodišnje akcije idu za potrebe Socijalne samoposluge “Kruh Sv. Elizabete” te Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka”, a prilikom donacije sami odlučujete u koju svrhu ju želite dati.
Uz volontere sa riječkog sveučilišta, dočekat će vas i volonteri iz Azila za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” koji će sa sobom povesti i nekoliko četveronožnih prijatelja kako bi još više uljepšali ovu akciju te ju ispunili veseljem i pozitivnom energijom!
Građane koji su aktivni na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i sl. poziva se da koristeći danas popularni hashtag(#) fotografiraju svoje kuglice te na taj način ovu adventsku priču podijele sa svojim prijateljima i svima ostalima. Koristeći hashtag #kuglicedobrihželja u opisu svojih slika na društvenim mrežama imat ćemo priliku svi vidjeti vaše lijepe slike te uživati u zajedničkim trenucima.
“Veselimo se skorom druženju na riječkom Korzu!”, poručili su organizatori akcije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari