UREDOVNO RADNO VRIJEME

Započeo redovan rad riječke Palače šećerane! Evo u kojim terminima je možete posjetiti!

Foto: Riportal - M.-L.

Nakon tjedna otvorenja Palače šećera, tijekom kojeg je atraktivan stalni postav Muzeja grada u Krešimirovoj 28 obišlo 2.350 posjetitelja, od utorka, 24. studenog, Palača će za posjete biti otvorena u redovnom radnom vremenu Muzeja na toj lokaciji – od utorka do nedjelje, od 11 do 19 sati. Ponedjeljkom i blagdanom Muzej je zatvoren.

Pojedinačne ulaznice za posjet Palači šećera mogu se kupiti po cijeni od 40 kn na ulazu u Palaču. Za grupne posjete (10 osoba i više) pojedinačna cijena je 30 kuna. Cijena za učenike, studente i umirovljenike je 20 kuna. Djeca do sedam godina i članovi strukovnih organizacija ICOM i HMD u Palaču mogu ući besplatno, uz predočenje članske iskaznice. Stručna vodstva postavom organiziraju se uz prethodnu najavu.

Zbog poštovanja epidemioloških mjera, broj osoba koje mogu istovremeno boraviti u prostoru Palače je ograničen. Stoga će posjetitelji na ulazu dobiti informaciju je li kapacitet prostora u trenutku njihova dolaska popunjen. Ako jest, na ulazak u Palaču čeka se do izlaska potrebnog broja posjetitelja kako bi novi mogli ući.

Muzej grada Rijeke zahvaljuje se svim posjetiteljima unaprijed na razumijevanju i poštovanju epidemioloških mjera tijekom boravka u Palači.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views