Što se događa s Riječkim tunelom? Evo kada će ponovno biti otvoren za građane!

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Riječki tunel privremeno je zatvoren zbog velikog prodora oborinskih voda

Situacija s trenutno zatvorenim Riječkim tunelom zanimala je i člana Gradskog vijeća Grada Rijeke Danka Švorinića koji je pisanim putem uputio pitanje: “Kada će riječki tunel, koji vodi od katedrale Sv.Vida do dvorišta OŠ/SE Dolac, ponovno biti otvoren za građane? Koji su razlozi zbog kojih je trenutno zatvoren?”.

Na njegovo pitanje odgovorio je gradonačelnik Vojko Obersnel:

“Riječki tunel privremeno je zatvoren zbog velikog prodora oborinskih voda. Trenutačno je u tijeku sanacija tog objekta kako bi tunel što prije ponovno mogao biti otvoren za posjetitelje. Otvaranje tunela očekuje se u najskorije vrijeme.”, pojasnio je Obersnel.

Riječki gradonačelnik otkrio je i detalje o daljnjoj sudbini Riječkog tunela:

“U tijeku je potpisivanje Sporazuma kojim će tunel biti dan na korištenje Turističkoj zajednici Grada Rijeke, a u svrhu organizacije raznih kulturnih, zabavnih, umjetničkih, sportskih, blagdanskih i drugih manifestacija čime će, uvjereni smo, prostor dodatno obogatiti turističku ponudu grada Rijeke.”, zaključio je Obersnel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari