BORBA S KORONAVIRUSOM

Stožer objavio nove mjere za Primorsko-goransku županiju: Pojačani nadzor i ne korištenje svlačionica

Ilustracija: Mateo Levak/Riportal

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije uvode se nužne epidemiološke mjere koje stupaju na snagu 20. ožujka

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije uvode se nužne epidemiološke mjere koje stupaju na snagu 20. ožujka, a njihovo trajanje se određuje do 2. travnja 2021, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite.

Nužne epidemiološke mjere su:

– preporuka pojačanog nadzora uvedenih nužnih epidemioloških mjera, a osobito nužnih epidemioloških mjera koje se odnose na javna događanja i okupljanja, privatna okupljanja, javni prijevoz te rad trgovačkih centara i ugostiteljskih objekata;

– preporuka da se u svim sportskim objektima ne koriste svlačionice.

Zadužuju se stožeri jedinica lokalne samouprave za provođenje pojačanog nadzora pridržavanja propisanih epidemioloških mjera te za predlaganje nužnih epidemioloških mjera za svoje područje županijskom stožeru, ako to ocijene potrebnim, stoji u odluci Nacionalnog Stožera civilne zaštite.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari