JEDINSTVEN POGLED

Galerija | Sunčano prijepodne u Rijeci privuklo velik broj turista u razgled grada. Evo fotografija s Trsata

Temperatura zraka oko podneva je u Rijeci i okolici dosezala gotovo 30 stupnjeva Celzijusa što je privuklo mnoge građane ali i turiste u razgled grada

I dok su se građani otputili na neke od organiziranih prvomajskih proslava (Trsat, Veprinac, Kastav…) ili na izlet u vlastitom aranžmanu, mnogobrojni turisti odlučili su razgledati Rijeku.

Bez one užurbanosti i gužve kakva priliči radnom danu, Rijeka je danas odavala dojam atraktivne bombonijere koju treba pažljivo odmotati, sloj po sloj. A jedna od najpoželjniji lokacija za veličanstven pogled na grad svakako je Trsatska gradina koju je danas posjetilo na stotine građana i turista.

U galeriji fotografija koju potpisuje Goran kovačić (agencija Pixsell) možete vidjeti kakva je gužva danas vladala na Trsatu i koliko je traktivan pogled na naš grad ‘pucao’ u idealnim prijepodnevnim vremenskim uvjetima. (D.J.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari