UZ REKREACIJSKU ŠETNJU

Praznik rada proslavljen na Veprincu: Slavilo se uz pjesmu i fažol

Za glazbeni dio programa bili su zaduženi Puhački orkestar Lovran i Trio Asi

Župan Zlatko Komadina priključio se proslavi praznik rada na Veprincu čestitavši svima 1. maj. Slavilo se uz pjesmu i fažol, a prisutnima se tradicionalno obratio i gradonačelnik Opatije.

“Hrvatski se radnik i dalje, nažalost, bori s nesigurnošću radnog mjesta kao i s često nedovoljnom cijenom rada i porastom troškova života. Svi kreatori gospodarske politike trebaju imati primarni cilj mlade i kvalificirane domaće radnike zadržati u zemlji. Poslodavci se, istovremeno, bore s nedostatkom radnika u mnogim gospodarskim granama. Suvremeno je gospodarstvo sve složenije i sve izazovnije i traži od nas brzu reakciju u zaštiti radničkih prava”, naglasio je gradonačelnik Kirigin u svome govoru.

Proslava je započela rekreacijskom šetnjom Hodeć va Leprinac u organizaciji KŠR Gorovo.

Pogledajte video prilog Kanala Ri:

Za glazbeni dio programa bili su zaduženi Puhački orkestar Lovran i Trio Asi. Za dodatnu zabavu pobrinuli su se sudionici prve veprinačke Gimkane – vožnje spretnosti na motorima koja se održala na igralištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari