SVA LICA PLATKA: Drugi vikend u lipnju rezerviran je za sport i zabavu na Platku!

Foto: Ilustracija

Najavljeno je aktivno sportsko – zabavno ljeto na Platku

Subota 8. lipnja rezervirana je za otvaranje Festivala sportske rekreacije PGŽ u organizaciji Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ.

U poslijepodnevnim satima istoga dana moći ćete upoznati Panoramsko lice Platka koje je više od vožnje sjedežnicom, s najljepšim pogledom na Kvarner.

Na vrhu Radeševa očekuje Vas ugodan glazbeni ambijent uz akustičnu verziju Duo Brutalero.

Dok vi uživate i odmarate u chill zoni, djeca mogu sudjelovati u kreativnim radionicama – IZRADI ORIGAMI i IZRADI MASKOTU!

Žičara kreće u 14.00 te vozi do 15.30 sati, dok program na vrhu traje skoro dok svi ne odlučite otići šetnjom Turističkom stazom.

Nedjelja će okupiti veliki broj planinara, alpinista, trekera, pustolovnih i brdskih trkača i biciklista te sve ostale „outdooraše“ u drugom, proširenom izdanju Vertikalnog lica Platka.

Prije same prijave ono što trebate učini jest odlučiti u čemu želite sudjelovati a izbor je između trail utrka na 5, 10 i 20km, MTB utrke na 23km te kombinacije (5km + 23km).

Suorganizator Vertikalnog lica Platka je Studensko sportsko društvo Nautilus te studenti Sveučilišta u Rijeci imaju posebne pogodnosti za sudjelovanje na utrkama.

Ove godine očekuju vas i dječje utrke prilagođene uzrastima od 5 do 12 godina koje će bodriti vesele maskote. Svi se još stignete pripremiti i prijaviti do 3. lipnja (Prijavnica), a ukoliko Vam se to ipak čini prezahtjevno za ovu godinu, uvijek možete pomoći i volontirati te doći na izlet i bodriti sudionike ili staze propješačiti!

Sve ovo najavljeno je danas kroz kreativnu radionicu izrada unikatnih drvenih pehara i medalja koje su izradili učenici Osnovne škole Čavle i Kantrida, a pomogli su im organizatori.

dav

Maskota HNK Rijeke, Pešekan, vrijednim kreativcima uručio je majice „Zajedno smo Rijeka“ a organizator DSR Kvarner zahvalnice školama.

Cjelokupan projekt Sva lica Platka podupiru Primorsko-goranske županija, Općine Čavle, Riječki sportski sveučilišni savez, Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ, Goranski sportski centar te brojni sponzori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari