Rekordnih 1422 trkača na HT B2Run utrci u Rijeci

Rekordan broj trkača, njih 1422 iz 108 kompanija, sudjelovao je na ovogodišnjem izdanju poslovne utrke HT B2Run u Rijeci, krenuvši s Gata Karoline Riječke na utrku od pet kilometara.

Utrku po Molo longu i prateći zabavni program organizirao je Hrvatski telekom s ciljem „team buildinga“ i povezivanja radnika poslovnih subjekata iz Rijeke i okolice kroz sportsko natjecanje.

Završnoj svečanosti proglašenja pobjednika nazočio je i gradonačelnik Vojko Obersnel, a nagrade su dodijeljene u brojnim kategorijama: najbrža udruga/klub ove godine je Studentsko sportsko društvo Nautilus, najbrži obrt je Ured ovl. ing. el Damir Šiljeg, najbolje malo poduzeće je Rijekaprojekt d.o.o., najbrže srednje je Croz d.o.o., dok je priznanje za najbrže veliko poduzeće osvojio tim Centra za vozila Hrvatska dd, prenosi gradski portal Moja Rijeka.

Manifestacija je okupila i dvadeset jednog člana u tim Grada Rijeke koji su u kategoriji velikih tvrtki utrku završili kao sedmoplasirani.

Također, priznanje za Najkreativniji tim na riječkoj HT B2Run utrci osvojila su „tete čuvalice“ iz Dječjeg vrtića Rijeka koje su, po mišljenju stručnog kreativnog žirija, imale najbolji Facebook slogan ususret utrci.

Priznanje za NajFIT tim za mala poduzeća dobili su M.A.I. Solutions d.o.o., za srednja poduzeća priznanje su dobili BKS Bank Ag – Glavna podružnica Hrvatska dok je priznanje za NajFIT veliko poduzeće dobila KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka.

Foto: press materijal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari